Alla inlägg under februari 2009

Av anette wallin - 6 februari 2009 08:37

Japp då var det helg! (ska bara jobba ett par timmar först....)

har packat klart i stort sett, hämtar upp brudarna vid 14 tiden sedan blåser vi iväg.....


känns som om jag har en vagel eller ögon infektion på G, varför inte? har jag aldrig haft och det verkar ju som om jag skall testas lite i sjukdomar.......


något som händer när man passerat 40 sträcket var att man märker att man åldras helt plötsligt, det har jag fått berättat för mig av dom som vet,

jag har aldrig trott på dom men faktum är att jag märkte i förrigår att mina ögonlock hoppat ner ett steg! undra om det är så det blir, steg för steg tills dom till slut är stängda för alltid.....?....

min kära kollega har inte märkt något av det, däremot hade hennes kinder hoppat ner ett steg.... då kan man ju undra av vilken anledning då? möjligtvis att dom flyter ner och stryper andnings organen då till slut....

eller ännu väre lägger sej på bröstet som ett tryck över hjärtat (det har man ju hört att gamlingar lider av) som då till slut inte orkar slå....

ja vad vet jag? tänker bara att allt bör ha en funktion.....


Kära Lotta har bokat hotell till Yran,hon tänker då på allt! (det gör jag också fast bara lite senare......)

Vi hoppar på såklart! det var ju evigheter sedan man var där...

tyvärr krockar det med Svensta utställningen som jag redan bokat in men det löser sej!....


volbeat! stavas det så???? shit vad glad jag blir av den låten dom spelar med dom hela tiden! måste be någon ladda ner den till min ipod..........

det är en riktig energidepå!


nä dusch och jobb! hörs på söndag!!!!


Jo!  Lisa, det är på tisdag jag skall till Göteborg! tror att jag är klar på salongen vid 14 sedan går mitt flyg hem vid 18.  skall kolla närmare på måndag. Vi hörs! kram.

Av anette wallin - 5 februari 2009 21:14

jaha, då har det gått en dag till...

relativt lugnt på jobbet, då fick jag tid att klippa/färga dockan som skall med till sthlm på tekniker kurs, skönt att ha det  klart.


Hade några klippningar "bara", en rockstjärna, en som vill bli det, och ett par damer....


hämta på fritids, laga mat (pasta carbonara...) diska, damsuga och ner med Tuwa för en livlig date med Ymer....


möte inför hundutställningen och lite bloggning.....


nu måste jag fundera på vad som skall packas med till Vemdalen!

usch! detta kan innebära att jag måste ner i källaren och stryka.......

bläh! sånt gillar jag inte....

men man skulle kanske haft nåt annat än långkalsonger, raggsockar och hood med ifall vi hamnar på krogen efter vi fått i oss ett par glas....

hmmm, undra om det finns nåt rent....

bäst att gå ner o kolla....

vi hörs!



Av anette wallin - 5 februari 2009 08:59

morrn morrn!

Kul med era kommentarer! fortsätt!!!

det har blivit mildare väder men kommit mera snö..... chansade att ta ut hundarna i skogen i morse men vafan ingen har gått där så efter en bit plumsande insåg jag att jag aldrig skulle hinna gå den rundan så det var bara att vända och gå hemmåt igen, hundarna fick ju vara lösa en stund i alla fall...


lite yoghurt,banan och ett ägg medan jag färgade ögonfransar och bryn.

tack för alla tips till mitt munsår! sprit.... ja du lisa du är dej lik du!

Roostedth healer använder jag varje dag! luktar så gott! och man får så mjuka läppar! så själva "healer" grejjen kanske inte tar längre man blir ju immun liksom....jag fortsätter med tea tree, det svider och dunkar i läppen så det känns som det händer nåt! när blåsor na laggt sej kör jag på med healern igen. och spriten.... jag skall försöka få några droppar på läppen vad varje klunk i helgen så blir det nog bra...   eller?


oj klockan drar iväg!

vågen=82.5

Av anette wallin - 4 februari 2009 20:15

äh det var ju ändå inget att ha, så jag klippte bort det! så nu är man riktigt kort i nacken!

känns tomt och skönt...

fick utväxten färgad och ett parti grönt i luggen....

skönt att ha det gjort inför tisdagens jobb i göteborg.Och om det blir så att vi drar upp på skalet på fredag.

Vi åker ju till Vemdalen och stugan på fredag, jag,Ucca och Vonkan.

låter som om halva Ånge skall dit... få se vad det blir.


Munsåret växer ser ut som man fått nåt insprutat i läppen det där skiten dom säljer på Apoteket verkar ju föga, fan det svider ju inte ens!

Nää jag tog och hällde på lite koncentrerad teatree olja SHIT! WAOW!

satan i gatan vad det bränner!! smakar fördjävligt också....

ja ja det måste ju hända nåt i alla fall om så läppjäveln trillar av..


nä nu väntar soffan, är hungrig har bara hunnit få i mej en räkmacka till lunch Och ett ägg till frukost men orkar inte göra nåt så här sent, Te och en macka hade kunnat slinka ner men vafan man kan ju inte äta macka till middag också! å andra sidan är ju klockan 20.30 så middag kanske är sent...

äh! skiter i't..... slår om kull mej på soffan istället....  knorr knorr..

Av anette wallin - 4 februari 2009 08:35

Japp då skall man på party/slapp helg (man vet aldrig vilket det blir....)

Och då kommer munsår som ett brev på posten!

det började redan igår, och trots idoga försök (köpte ALLT på apoteket)

ser det ut att bli värre,ja ja man skall ju ha nåt att komma med så varför inte lite herpes! eller vad det nu heter............ det är säkert inte alla som har det! så det så!   (possitivt tänkande....)


Sulan har sovit på soffan hela natten och inte velat ut en enda gång! Skööönt!


börjar 13 i dag så jag skall plocka lite i tvätthögen innan jag hoppar i duschen.


kylan håller i sej,följde junior till skolan och sedan vart det bara en liten runda så dom fick rasta ur sej ordentligt.


Tuwa gjorde bort sej på skolan, sulan hade skitit och en ansvarsfull hundägare som jag är plockar jag upp det när man står där med röven i vädret och näbben neråt över en ångande varm härlig hög av hundskit och har fullt sjå att få upp det utan att få det på mina allt för stora vantar (eftersom jag tagit sambos handskar då tuwa tyckte att jag bara skulle ha 4 fingrar på mina nyinköpta  hestra handskar)

Så kommer det ju självklart ungar springande i sista stund för att inte komma försent till skolan (jag står såklart mitt i infarten till skolgården...)

Tuwa som bara ÄÄÄLSKAR ungar blir ju överlycklig av dessa små springande leksaker och gör precis likadant  oförberedd eftersom jag koncentrerar mej på skiten flyger jag ju iväg, hunden flyger fram till barnet som iofs inte verkar hundrädd eftersom hon säger:

-det gör inget..

jag rycker till baka jycken något irriterad, ungen fortsätter sin färd och tuwa tycker att hon var ju riktigt kul jag hänger på!

Jag har på nytt  fokuserat på högen som jag bara VILL ha bort! och rycks än en gång iväg, denna gång hoppar hon också på det stackars barnet.

en whippet och en påse skit  i ena handen och en tokbusig newfoundland i en annan (med full koppellängd)  så är man rätt hjälplös..... och ARG!

den stackars flickan (som trots allt står kvar på benen) skuttar vidare, jag trycker till Tuwa,plockar skit och muttrar.......  Hunddjävul!


tur att det går över fort... Jag är dock överlycklig att Ljuva Tuwa har ett sådant glatt temprament!(även om det är lite väl glatt  ibland) jag har ju trots allt erfarenhet av det andra slaget och föredrar detta beteende framför allt!!!


Corroded släpper ny skiva på allahjärtans dag! perfekt present till sin käresta!

Skall bli intressant och se vad Patrik Frisk gjort med detta band.

Jens röst är ju som..ja,vad skall man säga... som... HÅRDROCK!

ett djävulskt tryck i den lilla magen/stämbanden....


SLAGSKOTT! någon som minns? kultfilmen alltså,inte min karriär som hockeyspelare på högstadiet....(det är en helt annan historia...)

Den skall göras om i ny version.KUL väntar med spänning....


vågen i dag?....... 83,0         sakta men säkert, eller?


näpp tvätthögen kallar! jobbar till 20 i kväll få se om jag kikar in på bloggen senare i kväll, skriv lite mera kommentarer vettja! kul att veta vilka som läser... kjam kjam;0)


Av anette wallin - 3 februari 2009 23:36

I dag har det rullat på av bara den...

hade som jag misstänkte bara 4 klipp inbokat direkt på morgonen, så det fanns tid för både lunch och arbete på docka.... trodde jag...

men vid lunch tid ramlar "grabbarna grus" in på salongen. och hela eftermiddagen var räddad! vi hade sååååå mysigt, Lenin, jag och "grabbarna grus" eller som Lenin sa, sitt här ni era primadonnor så fixar jag kaffe!

vi har klippt, färgat diskuterat make up fikat mm...

(visste ni förrästen att man skall lägga sminket med ringfingret? för det är mycket lättare än de andra fingrarna....????...!, jag skall inte gå in något närmare på vad Mattias egen förklaring var....., men så var det! det visste han för det hade dom sagt på top modell!)

Jag fick säkert lära mej en hel del andra saker också....


jag vart kvar på jobbet till 16.40 hämta junior på fritids och sambo på jobb hem och laga fiskgratäng och åt oss mätta.


mina kära vänner som tydligen inte fått nog av mig kommer på en fika som sträcker sej till halv 24... vi pratar hund,hund,hund och lite annat....


nu skall jag lägga mej och sova, hoppas sulan sover inatt jag har skippat hans kvälls mat och testar om det blir bättre.... konstigt nog är han ju inte lös på dagtid. utan bara på nätterna detta kan va en lösning vi får se! hoppas för husfridens skull om inte annat kanske ska leta fram ett par hörselkåpor till sambo ifall att......

god natt! zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ;0)


Av anette wallin - 3 februari 2009 08:24

Fortfarande kallt..... -20grader i dag också.

någon snackade om en sibirisk snöstorm som var på väg, skönt att veta vart den kommer ifrån...???...!  tar det inte så allvarligt dom har haft fel förr.

Det jag oroar mej för är kylan, jag får abstinens av uteblivna riktiga promenader på morgonen... visst går det att packa in sej i div. tygstycken men efter en stund blir man svettig och vill av med det varefter man blir kall och skall på med skiten igen.... nää, jag avvaktar och hoppas.


Sulan har gnällt hela natten igen,varit ut med honom ett par gånger, sambo bröt ihop och tog täcke o kudde med sej ner i källaren och la sej där...

antagligen inget bra läge att be om att få köpa en till hund.... ha ha ha!

nä, ska lugna mej med det i vilket fall.


lugnt på jobb fronten i dag, i går hade jag fullbokat men självklart så kom inte första kunden som dessutom var en färgkund! när jag jagat tag på henne visade det sej att hon var på akuten med barn....

passade på att boka in en ny domare till utställningen. Ena har ju varit klar länge men den andra har avvaktat med att svara så nu gav  vi upp och tog en annan. skönt att det är ordnat!


Vågen=82,7


Skall passa på att förbereda en docka att ta med mej till sthlm när jag skall ha kursen för de nya tänkbara teknikerna.

funderar på att klippa min egen nacke riktigt kort också.....

och färgen! vad fan skall jag hitta på med den?....

få se vad jag kan hitta på... hare!

Av anette wallin - 2 februari 2009 08:55

Nåså djääävulsk kallt!!!

-23grader... brrrr sulan hade behövt månboots i dag...... Tuwa däremot blir bara lycklig och busigare....

men sulan får bestämma, det vart en kortis i dag... igen....

sulan  har varit dålig i magen i natt så jag har varit upp och släppt ut honom både vid 3 och halv 6....  tur han säger till ändå.


har ingen koll på hur det ser ut på jobbet i dag, men hoppas att det är mkt inbokat för det lär ju inte vara överfullt på drop in en sådan här kall dag...

solen skiner ju iofs och det ser ju jätte fint ut....


vi har bokat biljetter till frisörmässan! tänkte inte åka    men va faan man kan ju missa nåt!


så det blir ingen  tripp till stugan på sportlovet så är det någon som vill hyra hyddan så går det bra!


Vågen står på 83 i dag så man går tydligen inte upp av att baka paj... kanske måste äta dom ....?  ;0)

2 veckor kvar på "gröna kuren" halv tid alltså och - 2kg....  men fortfarande inga övriga kännigar jag kanske är immun....  vi får se!


ha en bra dag! glöm inte långkalsongerna!







Ovido - Quiz & Flashcards