Direktlänk till inlägg 13 juli 2009

måndag..

Av anette wallin - 13 juli 2009 10:13

ja då var det måndag... helgen sprang förbi..... som vanligt...


lördagen tog jag en sovmorgon och städade av lite golv mm...

sedan packade jag bagen och drog till stan.

snabb lunch med min älskade lillebror och sällskap,

ett  par timmars paul mitchell jobb med tre av medarbetarna på sax o kam sedan mötte jag upp med houlrikafrånlule..... hon stog så snällt å väntade utanför min lägenhet hade kört själv i 7 timmar men lika glad för det!

men klen å trött i kroppen..

Tanken på att vi skulle ut å äta en god middag med gamla vänner sket sej... hunden vågades inte lämnas i en främmande lägenhet, och det var nog klokt för så fort hissen gick i gång var han tvungen att skälla till IFALL den tänkte komma in.....

(gissa om jag spratt ur sängen 04.20 när tidningen kom och inte hunden var beredd...)

Vi tog och köpte på oss lite pizza,chips,dipp och smågodis sedan vart det ryggläge hela kvällen! erkänner det var inte så dumt det heller....


som sagt vovven var snabbare än väckarklockan men bara en kvart ungefär.

tanken var ju att vi skulle upp ändå vid 04.30

det skall fixas, bäddas i ordning och städas av, rätt var det är hyr jag ju ut den och då är det inte alltid man hinner dit före..

(500kr/natt, 2500kr/vecka super centralt, mitt i sundsvall)

houlrikafrånlule skall rasta hund mm så det tar ju sin lilla tid, men vi kom iväg vid 05.30

Mooooooot söderhamn!!! jag kör! enliten jävla renaut... som va blå....

konstigt att liksom sitta på marken å köra.... jag som är van lite större grejjer....


vi kom i alla fall fram efter lite vimsig entre på flygstaden i söderhamn.

många kända ansikten och många nya trevliga människor.

och det jag var där för egentligen, super många snygga hundar....

det här med LURE COURSING är nåt alldeles speciellt.

Avslappnat, spännande och helt opåverkbart (ja, såvida du tränat hunden, värmt upp den osv)

men själva loppet är det ju hunden som gör helt själv... och det är en fröjd att se vad dom tycker det är kul!

Houlrikafrånlules hund kom 3:a! detta var hans första tävling och det var 7 afghaner med som alla tävlat förr inte fy skam och vilka priser sen!!!! shit! det är ju det där man skall hålla på med om man är prisjägare!

man ser ju i alla fall att den hunden, trots sin utställnings erfarenhet, verkligen också får springa på fritiden, ordentligt... (jo jag vet att en timme om dagen  står på schemat för honom...)

trött och nöjd återvänder vi mot sundsvall jag kör dit sedan byter vi, hon fortsätter sina 7 timmar mot luleå, jag en timme mot ånge. jag kom hem vid 20. 30........ kan ju bara gissa när hon "är i mål".... DET måste vara hund intresse det!

lite qualitytime med familjen sedan sängen, son modell större har en kompis som sover kvar dom sitter uppe en stund till annars är det sömn som gäller....


i dag är det alltså måndag och detta är sista jobbar veckan innan semestern

jag skall ju iofs jobba måndag o lite på tisdag nästa vecka men dom andra i familjen startar semestern på, låt säga.... lördag! 

hoppas att vi får lite nytta gjort på gården/huset också då...

i går sålde jag hörnskåpet och ytterligare ett steg närmare mitt hundrum.


du har väl varit in på min kennel hemsida?

 borgsjodalenskennel.dinstudio.se


Nä, nu får jag nog ta tag i verkligheten! det är måndag och massor som skall göras! vi hörs!                             Tingeling!
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se