Direktlänk till inlägg 19 juli 2009

söndag...

Av anette wallin - 19 juli 2009 19:26

i dag har jag inte gjort många knop....

inte många alls.....

det var ett kul party i går,jätte roligt och självklart ingick jag i det vinnande laget! bikers hette vi....

vart kvar ända till halv 4 tror jag det var, för inte han väl klockan bli halv 5??.


 klev upp ganska tidigt och var ut med hundarna,junior kom hem från grannen och hade migrän så det vart till att sitta med honom och lida ett tag, som tur är gick det över på ett par tre timmar.... men jag hatar verkligen denna migrän i morgon blir det till att ringa till sjukan och fråga när dom skall komma med en medecin till junior!


sedan vart det soff läge, hade funderat på att dra på bingo men efter lite överläggning vart det pizza o film i stället...


fasiken jag måste börja fundera på vad jag skall packa med till las vegas....

hoppas man slipper svininfluensan.....         tingeling!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se