Direktlänk till inlägg 14 oktober 2009

onsdag...

Av anette wallin - 14 oktober 2009 09:02

jo du tjacka! visst är det så......


uuuuuunderbart väder!!!1 10 grader kallt! perfekt! då kan man ha ngn form av huvudbonad vilket minskar risken att skrämma ihjäl ngn på min morgonpromenad.....

frisyrer är ett roligt släkte, dom gör precis som dom vill men ser i stortsätt ALLTID fördjävliga ut på morgonen!...

but i'm a frisyrtämjare!!!!! och mej skrämmer dom inte.......;0)


i går kväll tog jag två STORA beslut ett som jag ville jätte mycket och ett som det inte fanns något alternativ till....

det blir inte alltid som man vill,på en gång, men man gör det bästa av situationen och försöker lösa problemet!

eller hur? 


vi hade också främmande i går Bäckström med malin kom på fika, inte ofta, ulricehamn ligger ju så låååångt bort.

Men kul att se dom,fast bebben var hos farmor:0( 

sedan vart det som sagt hjärn gympa tills man kommit fram till nåt och det vart låååånga telefonsamtal....

avslutade med en film som jag somnade sött till! jag är omöjlig!

i dag har jag säkert en del att göra på jobbet

börjar inte förrän kl.13 och stannar till ca 20.


min valp börjar ta form..... det finns några att välja på, men de blir färre o färre.... och det är fortfarande en, en liten gul/vit super söt  valp som påminner otroligt om min farmor! det är super konstigt men dom är SÅåå lika varandra!!, det kanske inte är den bästa, eller det ÄR inte den bästa exteriört men den har ngt......  det är blicken.... det är farmor....

blir det den, då ska hon få heta Brita, med ett t (som farmor) inte Alwa som junior annars bestämt.... vi får se..tingeling!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se