Direktlänk till inlägg 15 oktober 2009

Torsdag......

Av anette wallin - 15 oktober 2009 08:51

Nu har jag bestämt mej!!!

det blir en släthårig, mörkröd saluki tik!!! med ett TAKIDA märke på bröstet!junior har bestämt att hon ska heta ALWA! Alwa Takida Wallin!!! eller Alwa från Al Wathba! Hon har så klart ett "riktigt" namn... ett arabiskt namn som man då absolut under inga omständigheter överhuvudtaget inte kan uttala....

 jag hoppas för guds skull att ingen frågar om hennes namn på lördag..... efter kl 17.... för då är det fest!!!! då fyller FISEN 40 år!!!!! och det skall  bli sååå kul att gå på galej på hemma plan! Matforsmia kommer och hon får va min date eftersom henna passar deras juniorer och sambo jobbar natt....kul blire iaf!


i morgon fyller ju vår junior 8 år och han har fest han med! han har bokat lokal och både barn å vuxna skall samsas om kalaset.det skall bli skönt att bara gå hem när dom härjat klart!


jag skall försöka hinna med å göra en smörgåstårta efter jobbet i dag som vi vuxfolk kan gnaga på medan juniorerna har skoj....      nä jobbet kallar vi hörs!!!!     tingeling!

 
ANNONS
 
manda

manda

15 oktober 2009 22:03

Braaaa att du ska köpa valp! :o) alla valpar är ju så söt så man vill äta upp dom.
men vad hände med farmorn?? dög den inte..?

http://www.mandisen.bloggplasen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se