Direktlänk till inlägg 15 oktober 2009

torsdag kväll....

Av anette wallin - 15 oktober 2009 23:00

fulltös medvetslös!.....

det är väl nästan så man kan beskriva mitt liv i bland!...

i dag har det varit ett enda åkande hit å dit....

först ner till jobbet,sedan på affärn och handla ingridienser till smörgåstårtan,hem, in med tuwa i bilen ner till GROOMIT (hundfrissan!) hon skall badas o fönas och fila lite på tånaglarna.....

hem, där väntar lillebror,han hade startat GI varianten så vi doppade avokado till kaffet.... det va ....ganska ...ok.

var för sej.....

svängde i hop tårtan, laga middag,äta,packa in junior och judodräkten i bilen,neroch hämta tuwa,judoträning....hem med tuwa (junior kvar på träning, mormor hämtar honom när den är slut....),utfodra jyckar, rasta jyckar,dammsuga,plocka ur torktumlaren (hinner inte hela....)hämta kompanjon,åka på uppfödarutbildning.....hem,rasta hundar nu.... blogga! sen.... sova! (efter filmen...)


sambo jobbade till 22 så mormor var här med junior till jag kom från kursen, jag voisade henne bilder på hennes nya barnbarn, Alwa.... söt...


i morgon är det party!!!! det ska bli jätte kul!      Tingeling!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se