Direktlänk till inlägg 16 oktober 2009

fredag.....

Av anette wallin - 16 oktober 2009 08:35

GAAAAAAH! min nagel har gått av!!!! jag vet ej vart, fast nu spelas TAKIDA på radion,jag får en bra start......


HURRA HURRA HURRA HURRAAAAAAAAAA!!!! junior fyller 8 år i da!!!!!!!!!

 smyger upp rostar mackor och värmer oboy, tänder ljus på brickan med frukosten, lägger en biljett till high school musical brevid, sambo tar paketet (ett nintendo wii) och vi sjunger för full hals! jaaaa måå han leeeeva! jaaa må han leeevaaa! jaaa mååå han leva uuut iiii hundrade åååååår!!!!!!!

han fullkommligt flyger upp i sängen grabbar en macka i förbifarten och börjar fika! hur vaken som helst!?!!?

ja, det kan man då säga , och ingen... ingen i hela världen kan påstå att han är lik sin far! ingen.......


vi myser till det blir ett måste att börja göra sej i ordning för skolan... jag hakar på ner till plugget, det blir en liten hund promenad i dag, det regnar och sulan tycker det INTE är kul och JAG tycker inte det är kul att Tuwa tycker att det ÄR kul...... ni förstår va???? (blöt newfoundlands hund...=inte gott)


ett par ägg,te och datorn..... nice! tar en titt på valpen hon ser bra ut... som i går.... (det var samma bild) hi hi hi


nä ska ringa veterinären, tuwa har ngt som inte ska va där på frambenet......              tingeling!

 
ANNONS
 
Kerstin

Kerstin

16 oktober 2009 09:18

Han har ju trots allt ljust lockigt hår.... och det har inte du...

http://stallrosen.zoomin.se

 
Ingen bild

Pillan

16 oktober 2009 10:52

GRRRATTISS Elian! Pillan o Fillan

 
Ingen bild

L

16 oktober 2009 18:08

ha så himla kul på lörda...tänk på att du har den "timida" matforsmia med dig på partyt så PRECIS vadsom kan hända :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se