Direktlänk till inlägg 16 oktober 2009

fredag kväll...

Av anette wallin - 16 oktober 2009 21:30

nu så!

nu är man 1500 spänn fattigare (om man räknar bort smörgåstårtan) ett  barnkalas rikare  och en glad junior....

han hälsar tack till er som grattar!

det där stället (barn och prylboden) skulle jag vilja vara i minst en gång per månad!!! någon fler som vill???

nu är det idol junior fick migrän men han ta en tablett på kalaset hem in i duschen och nu en halvtimme senare... hur pigg som helst! tur att mode´n hade en tablett så vi han få stopp i tid!   TACK!


sambo jobbar natt, son modell större har somnat på soffan, jag har snart tittat sönder bilderna på valparna... undrar just vad jag annars skall göra....?

städa känns inte bra.....

inget gotta har jag heller.....

hm....

ett glas rött?....    hmmmm....... vi får se!.......              Tingeling! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se