Direktlänk till inlägg 19 oktober 2009

måndag kväll.....

Av anette wallin - 19 oktober 2009 23:22

ja i dag var det inte fullt...... startade starkt med en fika.... iofs med lite jobbschemaplanering men ändå.....

efter det hade jag en klipp o färg sedan en klipp.... ja... thats it! i bland blir det ju bara så.....

men som vanligt försöker jag vända det till ngt gott!.... ostkrokar.

hi hi hi, nja men jag tog tillfället i akt och åkte och kikade på juniors judo träning SEN vart det krokar i soffan som snälla sambo skaffat till tv kvällen.... det är ju färjan,grannfejden och rosted på berns!...

jag vart kär!!!! i mumin killarna på färjan, vilka killar! jag blir sådär varm inombords och kommer på att jag ler i hela ansiktet..... det är väl KÄR det?

grannfejden får mej att skratta...... är detta sant????

och sedan har vi grillen (på idag) medelvärme..... nä tacka vetjag när Bert va där!...


nä i morgon skall jag jobba i stan, skall bli jätte kul!!! längtar....  hoppar i säng så det blir morgon fort!

sambo har bytt däck åt mej i dag! det känns bra i morgon när jag skall hem på kvällen skall ju stanna på en föreläsning med Agria som handlar om avelsarbete.... intressant!


JA MANDIS!!!!!! visst är hon söt? man vänjer sej ju ..... faktiskt ganska fort.....min lilla takida valp.....

vetrinären tyckte också att hon var sötast av alla valparna, och det gör kompanjon också.... det är bara sambo som inte riktigt förstår.... fast jag förstår inte alltid honom heller för den delen så.....       tingeling!

 
ANNONS
 
mandis

mandis

20 oktober 2009 20:45

ja, roast var bäst när bert var med, det håller jag med om:o)
alla kan inte vara hundmänniskor vet du... bara dom flesta:P

http://www.mandisen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se