Direktlänk till inlägg 25 oktober 2009

söndagkväll....

Av anette wallin - 25 oktober 2009 21:53

japp då har man varit kulturell då! nå så jävulskt! å inte nog med det! jag har rest i tiden! NÅ SÅ JÄÄÄÄVULSKT!!!

alltså, jag har varit med om saker ni inte ens kunnat drömma om!..... det var väl mest för att det inte ens fanns människor då....... men där var jag!

av alla tider så tror jag att krita var den som jag själv hade valt att leva på!(då ifrågasätter man ju direkt VILKEN dino man skulle varit?....)

det var då det var en massa vackra blommor och växter samt mest växtätare.... jura tiden som iofs hade lite coolare dinosar hade inte så vackra omgivningar.... om ni har möjlighet, gå och se walking with dinosaurs! det var mkt trevligt och välgjord show!


efter giganterna visat upp sej klart gick vi till hotellet för att inta en middag.....not.... fullt!!!???!!! hela kvällen! hmm, det var fler än vi som var hungriga....


vi knatade in till globen city istället och fick tillslut bord på en restaurang.


tidig kväll på hotellrummet! jag passade på att göra peeling och ansiktsmask, hade tänkt att bada men fan det vart aldrig riktigt varmt vatten! softade i sängen med en påse smågotta i stället! det gick lika bra!....


tidig kväll=tidig morgon..... junior o jag kliver upp vid 8, han kikar på tv jag duschar och rättar till facet.

får upp sambo ur sängen och tillsammans går vi till frukosten..... som precis varenda jävel på hela hotellet!!!!

ja ja djungelns lag och med mej i spetsen (inte illa när det gäller mat......) och vi har ett bord!


efter det softar vi en stund och innan vi vet ordet av är det dax att bege sej till bilen med vårat bagage...

tur som en tok måste vi passera en djuraffär så det slinker med ett nytt halsband,koppel samt täcke till lilla valpen!

jag får plötslig hemlängtan till jyckarna hemma som är hos hundvakter (på varsitt håll) för första gången....

hoppas dom har det bra! hund vakterna alltså...... hi hi hi...


efter det är det dax att dra sej in mot stan och götalejon! high shcool musical! det är grejjer det!!!

för mig var det som att se Grease i nutid! tack o lov har ngn tagit tag i detta och ser till att dagens ungdom får lite gammal hederlig kärlekssaga i musikform!Junior är överlycklig och skall bli musical stjärna när han blir stor!!! (man är ju glad att han inte sa att han skulle bli dinosaurie.....)

jag lovar att sitta på första parkett på alla hans föreställningar klappa i händerna och be om autografen!VARJE GÅNG!!!


efter det tar vi vårat pick o pack och drar up north!


vi har lovat junior en måltid på mc donalds....... i nåt svagt ögonblick..... tyvärr.....

och av alla jävla "M" väljer vi en som sekundrarna innan vi kommer fram invaderats av en busslast "bajen fans"......

det sjungs för fullt! högt å i kör!!!! (det känns inte riktigt som olas mans kör i körslaget)FITTA FITTA FIITTA!!!!!

och en andra massa små sånger.....

jag är ju inte riktigt van.....men det kändes som att det inte var riktigt läge för ett happyfucking meal med junior just DÅ och just DÄR... funderade ett tag på att stämma upp i WE SHALL OVER COME men....., nä det var inte värt det.... inte när barnen ser på....

lurar dom jävlarna och går ut, sätter oss i bilen (låser dörrarna, vevar upp rutorna)och gör "långnäsa" åt dom grön/vita slynglarna när vi åker ett varv runt hamburgerrestaurangen och på drive in kassan! HA HA HA där fick ni era små terrorister!!! JAG är sååå jävla smart!!! å ni sååå jävla DUM!!!    det stog fortfarande små gröna män i kö när vi mätta å belåtna lämnar "M"et bakom oss......  kan ändå inte låta bli att skänka en tanke till "mary Kay tanten"

som gick in men aldrig kom ut...... vi slog nämligen vad, sambo och jag om hur länge det skulle ta innan hon kom ut igen...... (vi förlorade båda två)R.I.P...............


vi hade i alla fall inte ställt om alla klockor som man skulle så vi kom hem en timma tidigare än vi räknat med så det gick med en väldans fart hem!!!

så här sitter jag nu, redo för en kopp te och en macka innan lägg dax! mkt bra! (om man inte vill gå NER i vikt....)

Tuwa ville hundvakten behålla en natt till (det känns ju som om hon gjort gott intryck då...) så henne får jag igen i morgon bitti, sulan ligger här brevid, lite kissning innan läggdax kankse?.... natti natti!      tingeling!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se