Direktlänk till inlägg 29 oktober 2009

torsdag....

Av anette wallin - 29 oktober 2009 20:37

slapp morgon...... ingen promenad, junior har ju lov så jag myser med honom istället....


jag har en rejäl förkylning på g... det är bara att spänna sej och nonchalera.....


kommer på salongen och första kunden en klipp o färg , har avbokat..... jag tar och gör lite ärenden istället!

Apoteket,elektrotjänst,konsum och bokhandeln! tur man bor där man bor det tog ju inte många minuter.....

kommer tillbaka till salongen lagomt till en drop in klippning!

sedan tar jag o lenin en negerbollsfika! får man säga negerboll nu för tiden? om inte, så tog vi en kaffe med en afrikans småkaka till.....


sedan rullar det på slutar kl.16


kan inte sluta att skratta åt EL hansson som var hos oss i måndags och färgade håret, alltså senast i natt kl.3 låg jag och fnissade åt hennes utrop när sulan(utan kulan) kikade ut ur fika rummet på salongen....

-Näääämen nu tittar BALLEN fram!........??????!!!!!!..... EH????? BALLEN???????? jag skrattade så jag fes!!!!

älskade EL hansson!!!!! du är ju för rolig!!! Sulan utan kulan heter han ju!!!! same same but different! eller?????

ha ha ha ha ja ja det är väl typ samma region fast fel ord...... typ!...


efter jobbet i dag åkte jag hem och började med maten, dammsög och kollade mail....

när sambo kom hem åt vi och sedan kom åsagåsa och hälsa på! Vi testade min nya kaffe maskin och surrade hund(så klart!)

Jag kan knappt vänta till lilla ALWA kommer och jag har redan planerat hennes första utställning i mars!

någon som skall med till BODEN??????


nu är det mammas pojkar på tv och jag vet inte.. är detta underhållning?..... hm.... seinfeldt! DET är underhållning!


sedan kan jag ju erkänna....... jag har gjort det igen!!!! tänt eld på tumnageln....... FAN!!! VARFÖR????? vad gör jag för fel?????? det gör ont,luktar illa och fult blir det också......  men det blir bara så.....     tingeling!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se