Direktlänk till inlägg 30 oktober 2009

fredag......

Av anette wallin - 30 oktober 2009 08:57

vaknar ordentligt (så klart) när sambos klocka ringer för typ tredje gången.... undrar varför han inte kan kliva upp på en gång när han vet att jag och junior INTE ska upp......

ja ja, det är sån han är bara helt enkelt... live with it or get out!


Vi får nog säkert annat att göra än att sova,det kan man ju göra när man blir gammal.... eller nåt.


junior vill ju så klart se på tv, så han kommer in till mej och vi myser en stund tills jag inte orkar lyssna på ben 10 eller pokemon eller vad det nu kan vara...(tycker alla är samma)

kliver upp och gör frukost åt oss.....

han förflyttar sej till tv'n i vardagsrummet och jag tar tidningen med mej i köket....


få se vad dagen har att erbjuda, skulle behöva städa men jag tror fan jag skiter i det! är det ngn gång på året som det passar med skräp o spindelnät så är det väl denna helg!

nä jag tror att jag tar och borstar lite hund, filar lite naglar,drar på konsum och fikar/handlar.... och sen på em när sambo kommit hem åker vi till juniors kusse som fyller 3 i dag=mera fika!!


skall nog käka indiskt i kväll, få se hur poppis det blir.....


få se om vi hörs nåt mer i kväll! det blir soffan,idol och myyyys!                           tingeling!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se