Direktlänk till inlägg 30 oktober 2009

fredag kväll....

Av anette wallin - 30 oktober 2009 23:08

jaha då har denna dag börjat lida mot sitt slut..............


det vart lite allt möjligt i dag hundvård,städning,dusch, en hel del telefonsamtal, lunch åt junior och iväg på affären!

köpt present åt juniors kusin fikat på konsum,handlat,hem och iväg på kalas.....

en hel del samtal till..... och sedan middag. yam yam! buffalo chickenwings med bluecheese och morot/gurkstavar...

det var slut på nambröd såvi får ta indiskt en annan dag.....

toppade det hela med julmust! nice!


idol är aldrig fel..... och i dag skickades rätt person hem! hon had kunnat ta Rabi med sej...


son modell större ångrar sej på hemfärd och åker buss på söndag istället då blir det till sundsvall direkt :0(  tråkmåns!


nä snart får jag hoppa i säng i morgon blir en spännande dag/kväll........har förberett mej genom en liten rostedt spa kvälll här hemma i soffan! ha det gött och skräm varandra i trafiken!      Tingeling!


 
ANNONS
 
Ingen bild

L

31 oktober 2009 00:19

kollat kalendern ännu? jag har okat m familjen så för mig är det räkmacka mot storstan...du då?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se