Direktlänk till inlägg 31 oktober 2009

lördag...

Av anette wallin - 31 oktober 2009 09:43

ruskväder..... men det gör inget! för jag vet ju ändå inte vad jag skall göra!..

det är nu 4 timmar kvar innan dom kommer! häxorna från huddinge...och rövar bort mej!

jag har inte packat för jag vet inte vad.... jo, mys o fint.... fast är inte det samma sak????


undrar just om jag skulle ta och färga mina ögonfransar och raka benen.... fast det skulle ju inte med ngn baddräkt.....

hm....

äh jag surfar och dammsuger istället! ja, och en dusch kan jag ju kosta på mej. satt och filade på naglarna i går kväll så nu är dom fina igen i alla fall!


sambo jobbar junior sitter och vakar vid televisionen... det var tydligen nåt i går på disneychannel som man inte fick missa! det gjorde han inte heller.... men det var på engelska :0(

kl.11 i dag är det på svenska!!! jippieeeee!    hmm...............

ja ja han får väl titta så får jag stöka på med mitt.....


har fått på förslag att ta en sthlms weekend i slutet av november...... hade väl suttit fint med tanke på julhandel

takida spelar passande också den helgen.... om det inte är slutsålt IGEN!

sambo ser ut att va ledig, men jag har ju hund valp också.... dessutom skulle vi avverka vårat presentkort på hollidayclub i Åre innan jul.... sedan är dom 2000kr bortblåsta.... måste tänkas igenom ordentligt...


appropå jul ja........ i fjol var det katastrof! jag vart utskriven från kirurgen alldeles för tidigt efter min operation detta pga att JAG ville det så inge snack om det men i efterhand hade det ju varit bättre att stanna kvar på sjukan...

sambo förstog inte riktigt i vilket skick jag var i (hopppas jag)

så det blev till att städa, packa och dona på självaste julaftonsmorgonen eftersom dom var hos sväris hela kvällen innan och jag kom ju med sjuktransport på eftermiddagen.... när kalle anka var satt vi i bilen på väg upp till vemdalen..... bläh bläh och åter bläh!!!!!!


i år tar jag revanch!!! trodde jag...

sambo jobbar (så klart) julafton till kl.18 fast det funkar ju.... om man skall vara i Ånge...

jul dagen jobbar han till 15 sedan skall han ut med polarna, en tradition han inte slutat med än trots sin ålder, men det beror väl på vad man skall göra där, det finns ju dom som är äldre än han........

annan dagen brukar de som passerat 23 gå ut ,planerna var ju att jag skulle gjort det i fjol men ja... det bidde inget!

i år vet jag inte alls, kanske åker upp till stugan dagen före jul afton och bara myser jag o ungarna, sambo skall ju bara jobba och festa ändå.

Nyår däremot borde han va ledig..... få se vad det kan tänkas skojjas till med då.....

men det är låååångt dit mycket kan hända!


i dag är i dag!  jag borde kanske se om det finns nåt att packa ner i väskan ändå.... man får väl köra safe! en hel resväska med alternativ!.......


jag åter kommer med vad detta äventyr slutar....                               Tingeling!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se