Alla inlägg under oktober 2009

Av anette wallin - 16 oktober 2009 21:30

nu så!

nu är man 1500 spänn fattigare (om man räknar bort smörgåstårtan) ett  barnkalas rikare  och en glad junior....

han hälsar tack till er som grattar!

det där stället (barn och prylboden) skulle jag vilja vara i minst en gång per månad!!! någon fler som vill???

nu är det idol junior fick migrän men han ta en tablett på kalaset hem in i duschen och nu en halvtimme senare... hur pigg som helst! tur att mode´n hade en tablett så vi han få stopp i tid!   TACK!


sambo jobbar natt, son modell större har somnat på soffan, jag har snart tittat sönder bilderna på valparna... undrar just vad jag annars skall göra....?

städa känns inte bra.....

inget gotta har jag heller.....

hm....

ett glas rött?....    hmmmm....... vi får se!.......              Tingeling!ANNONS
Av anette wallin - 16 oktober 2009 08:35

GAAAAAAH! min nagel har gått av!!!! jag vet ej vart, fast nu spelas TAKIDA på radion,jag får en bra start......


HURRA HURRA HURRA HURRAAAAAAAAAA!!!! junior fyller 8 år i da!!!!!!!!!

 smyger upp rostar mackor och värmer oboy, tänder ljus på brickan med frukosten, lägger en biljett till high school musical brevid, sambo tar paketet (ett nintendo wii) och vi sjunger för full hals! jaaaa måå han leeeeva! jaaa må han leeevaaa! jaaa mååå han leva uuut iiii hundrade åååååår!!!!!!!

han fullkommligt flyger upp i sängen grabbar en macka i förbifarten och börjar fika! hur vaken som helst!?!!?

ja, det kan man då säga , och ingen... ingen i hela världen kan påstå att han är lik sin far! ingen.......


vi myser till det blir ett måste att börja göra sej i ordning för skolan... jag hakar på ner till plugget, det blir en liten hund promenad i dag, det regnar och sulan tycker det INTE är kul och JAG tycker inte det är kul att Tuwa tycker att det ÄR kul...... ni förstår va???? (blöt newfoundlands hund...=inte gott)


ett par ägg,te och datorn..... nice! tar en titt på valpen hon ser bra ut... som i går.... (det var samma bild) hi hi hi


nä ska ringa veterinären, tuwa har ngt som inte ska va där på frambenet......              tingeling!

ANNONS
Av anette wallin - 15 oktober 2009 23:00

fulltös medvetslös!.....

det är väl nästan så man kan beskriva mitt liv i bland!...

i dag har det varit ett enda åkande hit å dit....

först ner till jobbet,sedan på affärn och handla ingridienser till smörgåstårtan,hem, in med tuwa i bilen ner till GROOMIT (hundfrissan!) hon skall badas o fönas och fila lite på tånaglarna.....

hem, där väntar lillebror,han hade startat GI varianten så vi doppade avokado till kaffet.... det va ....ganska ...ok.

var för sej.....

svängde i hop tårtan, laga middag,äta,packa in junior och judodräkten i bilen,neroch hämta tuwa,judoträning....hem med tuwa (junior kvar på träning, mormor hämtar honom när den är slut....),utfodra jyckar, rasta jyckar,dammsuga,plocka ur torktumlaren (hinner inte hela....)hämta kompanjon,åka på uppfödarutbildning.....hem,rasta hundar nu.... blogga! sen.... sova! (efter filmen...)


sambo jobbade till 22 så mormor var här med junior till jag kom från kursen, jag voisade henne bilder på hennes nya barnbarn, Alwa.... söt...


i morgon är det party!!!! det ska bli jätte kul!      Tingeling!

Av anette wallin - 15 oktober 2009 08:51

Nu har jag bestämt mej!!!

det blir en släthårig, mörkröd saluki tik!!! med ett TAKIDA märke på bröstet!junior har bestämt att hon ska heta ALWA! Alwa Takida Wallin!!! eller Alwa från Al Wathba! Hon har så klart ett "riktigt" namn... ett arabiskt namn som man då absolut under inga omständigheter överhuvudtaget inte kan uttala....

 jag hoppas för guds skull att ingen frågar om hennes namn på lördag..... efter kl 17.... för då är det fest!!!! då fyller FISEN 40 år!!!!! och det skall  bli sååå kul att gå på galej på hemma plan! Matforsmia kommer och hon får va min date eftersom henna passar deras juniorer och sambo jobbar natt....kul blire iaf!


i morgon fyller ju vår junior 8 år och han har fest han med! han har bokat lokal och både barn å vuxna skall samsas om kalaset.det skall bli skönt att bara gå hem när dom härjat klart!


jag skall försöka hinna med å göra en smörgåstårta efter jobbet i dag som vi vuxfolk kan gnaga på medan juniorerna har skoj....      nä jobbet kallar vi hörs!!!!     tingeling!

Av anette wallin - 14 oktober 2009 21:01

jobbat klart, det flöt på bra på jobbet inte för mycket å inte för lite....

kommer hem och sambo har tänt upp ljuslyktor vid grinden och på bron... det sprider sej en värme i hela kroppen det känns härligt att komma hem....


jag har bestämt mej nu.......det blir INTE den valp jag tänkt mej.... det blir en annan.... en röd fin slät söt hon har ett TAKIDA märke på bröstet.... det måste vara ett tecken......                     Tingeling!

Av anette wallin - 14 oktober 2009 09:02

jo du tjacka! visst är det så......


uuuuuunderbart väder!!!1 10 grader kallt! perfekt! då kan man ha ngn form av huvudbonad vilket minskar risken att skrämma ihjäl ngn på min morgonpromenad.....

frisyrer är ett roligt släkte, dom gör precis som dom vill men ser i stortsätt ALLTID fördjävliga ut på morgonen!...

but i'm a frisyrtämjare!!!!! och mej skrämmer dom inte.......;0)


i går kväll tog jag två STORA beslut ett som jag ville jätte mycket och ett som det inte fanns något alternativ till....

det blir inte alltid som man vill,på en gång, men man gör det bästa av situationen och försöker lösa problemet!

eller hur? 


vi hade också främmande i går Bäckström med malin kom på fika, inte ofta, ulricehamn ligger ju så låååångt bort.

Men kul att se dom,fast bebben var hos farmor:0( 

sedan vart det som sagt hjärn gympa tills man kommit fram till nåt och det vart låååånga telefonsamtal....

avslutade med en film som jag somnade sött till! jag är omöjlig!

i dag har jag säkert en del att göra på jobbet

börjar inte förrän kl.13 och stannar till ca 20.


min valp börjar ta form..... det finns några att välja på, men de blir färre o färre.... och det är fortfarande en, en liten gul/vit super söt  valp som påminner otroligt om min farmor! det är super konstigt men dom är SÅåå lika varandra!!, det kanske inte är den bästa, eller det ÄR inte den bästa exteriört men den har ngt......  det är blicken.... det är farmor....

blir det den, då ska hon få heta Brita, med ett t (som farmor) inte Alwa som junior annars bestämt.... vi får se..tingeling!

Av anette wallin - 13 oktober 2009 08:48

inte mycket sömn i natt... vem var det som man sa: å han funderade.......... å funderade...... å funderade........,om?

dr:snuggels???? eller var det Balthasar???????    vad hände då???? kom han på till slut??? närdå????

är det nu man skall tänka som triss reklamen? PLÖTSLIGT HÄNDER DET?????


jag brukar säga att man skall göra som man vill, som man känner som man drömmer.... ingen kan stoppa dej!....

fast nu ÄR det faktiskt så! nu blir jag faktiskt stoppad!

hur gör man då??? jo problem är till för att lösas, eller? gör det bästa av situationen???? hmmm...... jo kanske.

skjut på drömmarna lite... man behöver ju inte lägga ner utan bra ta det sen? nja joooo kanske det kanske är ett alternativ.....  vi får se...


känns som om jag MÅSTE tröst handla en valp..... ngt att lägga fokus på istället.... annars går jag itu.....(är inte DET bra anledning så säg????)


junior går till skolan själv jag går upp i skogen med jyckarna det är som vanligt där uppe, sulan drar i väg Tuwa hoppar omkring, ser fånig ut och letar...... hon går inte många meter från mej, sulan däremot visar upp sej mellan träden ngn gång i bland sedan väntar han på oss när vi kommer ner till elljusspåret igen och det är dax att  kopplas... han är bra rolig! ;0)


i dag jobbar jag till 14 det är sista tisdagen med mammaledighet halv dag... på fredag fyller junior 8 och föräldra ledigheten är ett minne blott! synd att jag måste skänka några dagar till FK.... men men jag har ju lyckats ta ut det mesta iallafall....

sedan får vi se hur det blir.... tisdagarna kommer att vikas för sax o kam i alla fall känns som att måndag o onsdag villl jag jobba kväll ändå.....kanske utöka dom kvällarna till 21??? och börja 12??? och lyxa till med en timmes middag???............ hmmm ja vi får se! jobbet kallar i alla fall nu!!!                        Tingeling!


Av anette wallin - 12 oktober 2009 09:18

Snön faller.....är det inte lite tidigt???.....eller?

jag tar i alla fall hundarna med mej upp i skogen och jag konstaterar än en gång..... i love hösten!!!!

dofterna, färgerna och ljudet (i mina hörlurar.....)... i dag är jag otrogen! det känns spännande och jag är otroligt förväntansfull, detta är nåt helt nytt för mej......jag har alltså rattat in p4 med magnus leijon i stället för p3 med kodjo.......

son modell större hänger en hel del med leijons son och man blir ju nyfiken vad det är för en pappa.....

jag har (fast jag sällan eller aldrig annars) läst hans blogg och jag vart ju lite kär faktiskt... Vilken karl!!! hundar gillar han också!!! men som alltid annars finns det ju en hake. ;0(....

Leijonet får hänga med en timme i storskogen sedan kommer jag hem och allt är som vanligt, kodjo och jag....


En kanna te och ett par kokta ägg ,facebook och telefonen får bli mitt sällskap denna vita höst morgon......


Kul att det hittar hit lite nya bloggläsare! ja! det var jag som gjorde ditt hår i västerås! och nej, inga bilder än..... själv hinner man ju aldrig att ta några men det brukar dyka upp förr eller senare... jag lägger upp dom så fort jag kan.... Hoppas det går bra för dej och ditt voltige lag!!! hälsa syrran och hakim!


I dag börjar jag jobba kl 13. hoppas jag har precis FULL bokat!! jag har faktiskt lite jobb abstinens nu när jag inte hållt i färgpenseln på hela helgen....

mötet med kompanjon i går ledde..... typ..... ingenstans... men vi han ju fika och titta/diskutera viktiga saker... hundar!

Nytt möte i kväll!

nja, jag tror att jag skall ta ett varv i tvättstugan kanske rent av städa lite? ge hundarna frukost nu när dom vilat en stund efter sin runda i skogen, det är för härligt att se dom löpa fritt och leka tagen mellan träden i skogen!!! fattas bara en liten valp också......vill ha!!!!                                        tingeling!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se