Alla inlägg under februari 2010

Av anette wallin - 13 februari 2010 22:42

nu har man hunnit klara av lördagen också....

fika på näset,stoppad av polisen,stressa i duschen,fixa frillan,genrep på sång,kalas....champagne,snittar,middag o vin....efterrätt,kaffe o likör....smultron bubbel,vittvin,vinst i poker,melodifestival,hem..... sms om inställd hund frissa i morgon :0(, hem, blogga och sen tror jag fasiken jag hoppar i säng. OS va faaaaan är det för en tjej som mej????? Nada!

bättre å ladda inför morgondagen med bästverahästvera!......tingeling!

Av anette wallin - 13 februari 2010 09:43

SUR!!!!

nån har sagt hela veckan (dvs flera olika oberoende av varandra kunder) att till helgen.... till helgen ska det bliUNDERBART VÄDER!!!!! TAKDROPP och max 2-3 grader ....... DOM LJUGER!!!! satt på mej bikinin på väg ut slänger jag ett öga på termometern..... Dom skojjade typ ... eller nåt. det diffar ju faaaaaan TIO JÄVLA MINUSGRADER!!!!!!!!! MORRRR...........................


vänder och på med långkalsongerna igen.... sol fan skiner ju i alla fall men jag hade ju tänkt att köra långpass med doris vi måste ju börja träna för helsike!!!

 får försöka träna på nåt sätt ändå men inte blir det i timmar inte... fy!


ska börja med att ta ut dom i skogen en sväng så dom får springa.... sen frukost och lite träning då kanske, eller är det nu man ska städa???(mocka).... NÄ jag tror inte det.... faktiskt....


i eftermiddag blir det 80 års kalas och nu är det bara 4 dagar kvar.....tingeling!

Av anette wallin - 12 februari 2010 08:41

Tack för kommentarer! lööövjo!

och jag lääängtar till jag ska hitta(ta mej) tid att åka o hälsa på Catta, det är typ 100000 år sedan och det finns lika många galna upptåg att sitta och komma i håg vilken spontan och kulig människa det är!för att inte nämna målmedveten och STARK nog att kämpa för oss alla andra med fast hon fortfarande (och det är väl det enda felet) ÄR LITEN SOM EN RÄKA!!!!.... GO girl!


VERA!!! din retsticka! jaha..... redan nu har jag ju listat ut vad det är för hemlighet... eller jag har garderat mej, så... du är på smällen,har köpt en vinthund,ska GE mej fölet OCH fläsk fika!!! Gissa om jag längtar till på söndag????!!!!!!


Och Lenin, hela Närpes må va inavel det märks hur som helst inte på dej... moahahahaaaaa!!!! (lite inavel kan väl bara va bra så länge man avlar på de goda sakerna... jag går ju på uppfödar kurs, vettu!;0)


och så sant som det är sagt i går hade vi sista träffen i delen JURIDIK i vår uppfödarkurs. en kennelkonsulent var och svarade på en massa frågor och i bland är inte saker så självklara som man kan tro...varför göra det enkelt sär man kan strula till det?.. ja nu har man ju i alla fall ännu lite mera insikt i hur det är att vara en seriös uppfödare! (man blir lite rädd faktiskt...)


i dag jobbar jag mellan 10-17.30 fullbokat och bra.

sedan blir det sedvanlig fredags middag med hela familjen och tro det eller ej, soff läge!

i morgon blir en spännande dag!

först skall jag försöka "mocka" här hemma... jo det har övergått från städning till mockning, tyvärr..... det handlar om prioritering...

sedan tänkte jag ta en dust med Doris, fasiken vi måste ju träna!!!! utställningarna står ju på kö!....

och på eftermiddagen blir de party!!!!! hell yeah! mormor fyller 80 bast på måndag så nu jäklar skall här dansas på borden!

vi har en överraskning med som jag tror hon kommer att gilla!......det gör i alla fall jag...

söndagen hoppas jag blir mild!!!  jag skall ÄNTLIGEN till BÄST VERA HÄST VERA  å RIDA!!!!!!! yippppppie jiiiihaaaa!!!!!! men...... betyder det att jag inte kan festa hela natten med mormor då?..... hm får försöka få tanten i säng i tid...på kvällen kärleksmiddag med middagsklubben......... få se vad det är för kärlek vi ska få serverat då..... lovar att delge. nä nu dusch å jobb!          Tingeling!



Av anette wallin - 10 februari 2010 22:45

uppånerneråupp........ ja så kan man ju säga..... om nästan allt i nästan alla fall... nästan alltid....

är det inte det ena... så är det det andra.....

har man inte problem... så skaffar man.... ha ha ha ha... eller så ser någon annan till att man får....

MEN!!!!!!

som jag lärde mej på kurs en gång... och som jag använder mej av varje gång.... VEM äger problemet???? tänk på det och bestäm det först innan man lägger energi och ork på att lösa det..... oftast är det ju ngn annan som äger problemet man allt som oftast ska man vara där å lägga sej i... å vips! vem är det DÅ som står med problem som egentligen inte fanns....???


just nu är det mycket i alla fall.... svåra stora beslut som BARA jag kan ta....

tråkiga avslut men som jag inte behöver känna att jag bidragit till men som ändå känns tråkiga(VEM ÄGER PROBLEMET????)

och son modell större som vart snuvad på sitt bankomat kort när jag stressat hem för att hinna föra över pengar till hans kort så han kunde köpa mat.... (kom ju på nu att han kunnat gå till tant Uccapucka istället då morbror flyttat ut på landet....men det är nu det... försent...) stackars barn.... ingen mat...:´(


i dag var det en låååång arbetsdag.... kl 8 ringde Paul mitchell säljaren och undrade om han kunde komma tidigare än 11 som vi bestämt... jag stressar in i duschen och försöker göra undan de pappers jobb jag tagit med hem... frukost??? vad är det?????

tur att han hade bulla med när han kom..... 3 koppar kaffe senare och genomgång av Paul mitchell sortimentet drar vi ner till salongen, fyller på en beställningslista och äter lunch! TACK det behövde jag....(panerad fisk...)

jobbar på salongen mellan 14 och 20 när jag kommer på jobbet är farbrorn från casio där med kassapparaten..... BLÄH!!!!!! not like!!!! jävla strul och tar en jävla plats!!! det är vad det är!!! skattemyndigheten får ju fasiken inte mer info än om jag skriver loggbok och har kontrollremsa i kassan.... jämka järna med tidsblocket era misstrogna jävlar!!! det kostar pengar och ställer till !!! fattar ni???

eftersom skattemyndigheten läser min blogg varje dag så passar jag på att uttrycka min beundran........ge er på dom som förtjänar det istället!!!! oj.... jag tror att jag har fått lite tourettes.....

i alla fall så fattar jag ingenting och kommer att terrorisera denna stackars säljare med att ringa 16532144518200 gånger per dygn för att det ska bli rätt... FEL med TRE KNAPPAR????? arbete-försäljning-summa.......eller????

MORRRRRRRR!!!!!!

min snällaste kund som för övrigt brukar ge mej nya smaskiga härligt kalori rika recept kom i dag med en STOR strut med alla hjärtans dags gotta!!!!! TACK SNÄLLA SNÄLLA DU!!!!!

och inte nog med det... jag fick blommor budat till mej från en superduper kontorsråtta från Paul mitchell!!!! the one and only tekniker boss!!!! så tackar hon MEJ???? för stöd???? ska HON säga!!!

när jag jobbat klart en stund efter 20 släcker och stänger jag salongen.... packar in blomman och tar mina jyckar och går hem......trött... hungrig och fundersam...

måste komma i håg att föra över pengar så sonen kan äta mat... fasiken att han kommer på det så här sent????

och se hur det vart! han vart utan..... jag skyndar mej att bre kvällens middag (2 hårdbrödsmackor...) kokar en kopp te och sätter mej i telefonmöte!21-22.45

förändringar i företaget (pm) men det kan nog bara bli bättre..... hoppas jag.


nä nu sitter jag här o bloggar,hungern svider i magen, jag är trött... borde sova... nu är det snart bara 6 dagar kvar......                    tingeling!!!


och jo förrästen!!!! NÄRPES rimmar ju faktiskt på HERPES!!!! haaahahahaha eller hur Lenin!????????????????????      ;0) (fast det där med inavel vettefan....)




Av anette wallin - 9 februari 2010 08:33

skapligt väder, man nöjer sej med det lilla nu för tiden... att ställa krav på vädret är som att vara hundägare av de raser som är av modell XL, man ger sej inte in i ngn kamp man vet att man KAN förlora..... hmmm.... där fick jag nåt att fundera på... har jag blivit lat och bekväm nu då??? eftersom steget från krävande hundgiganter till små bekväma otroligt lättsamma raser nu har tagits....

JA! så måste det vara... och det var väl fasiken på tiden isf nu har man ju levt mer än halva livet så det är dax att ta det lite lugnare..... moahahahahaaaa!


Gårdagen flöt få som planerat, fick ett akut fru Lindström begär måste betyda att jag behöver skratta....

får försöka lösa det...

På radion snackar dom skit (tror jag) det är en diskusion eller snarare påståenden om att Närpes har en grymt hög inavelsandel ,den högsta faktiskt ,och det är folk som bott där som ringer/ skriver in och säger att det stämmer och att dom bara insett att dom varit lyckligt lottade som vart så bra som dom vart ändå..... hm.. lenin vad säger du om det??? BRA eller ANUS??? men ett rätt har dom i alla fall... Närpes rimmar på Herpes....

När vi ändå är inne på Finland kan jag medela att TAKIDA varit och gjort några spelningar där förra veckan men nu är dom på blå/gul mark igen,Lyckade spelningar och mer folk än väntat... GO soumi GO!!!!!!


Jag tappade min mobil i går..... alla som vet vart jag bor blir nog inte avis när jag berättar att jag gick ner (efter jag slutat svettas av morgonens plumsande i snön) till jobbet,väl framme inser jag att mobil helvetet troligen glidit ur fickan.... det är bara att GÅ upp för backen igen.......för att INTE hitta mobilen, och gå ner i gen...... nästan framme på jobbet igen ser jag min lilla harmlösa ericsson liggande mitt i vägen där ungdomar,bilar och en å annan kissande hund passerat i massor under denna tid det tagit mej att gå fram å tillbaka.....KOM TILL MAMMA!!!!............ jag går ner i dag med fast jag låser in mobilen i fickan innan jag går.....


jag fortsätter att fundera på der stora beslutet och kan inte påstå att jag kommer någonvart över huvudtaget....


det är ju tur att HANNA på morgonpasset har hittat en rolig djur annons (det är ngn som vill sälja sin chinchilla  på blocket för att han ... hatar den...gå in och klla den var faktiskt skit kul!!!)för jag kan inte göra annat än att sitta här och skratta med henne.....

och det är en bra start på dagen!!! hoppas ni lyssnar på radion med... tingeling!




Av anette wallin - 8 februari 2010 09:21

jag håller med Lenin.... det är förjävla dålig uppdaterin på denna blogg nu för tiden...... men det är ju aldrig några kommentarer så jag tänker att ni läser ju allt på face book.....


Face book ja..... det är ju som nån form av drog, det ger ett beroende som inte överhuvudtaget är nödvändigt som egentligen nästan bara kan ställa till med oreda, missförstånd, energislukare(både rent ekonomiskt men framför allt själsligt) MEN ibland är jätte bra för att hålla kontakt, få reda på saker(både på gott o ont) och .... ja ... ni vet ju.

ibland tänker jag att om jag raderar alla som jag har i min telefonbok, sådana som jag brukar prata med, så kan man ju ha kvar dom som man egentligen bara har för "skoj skull" då skulle det ju räcka att gå in o checka av en gång i veckan eller så....


jag har i alla fall jobbat väldigt mycket den sista tiden, inte så jätte mycket på salongen hemma men i sundsvall på sax o kam och för paul mitchell i olika former...

mins inte när jag skrev här sist men förra veckan jobbade jag hemma månd o tisdag, jag hade veterinären här för doris andra rabies spruta, nu håller vi tummarna bara att hon bildat tillräckligt med antikroppar för att åka till danmark i juni....

på kvällen såkte jag till sundsvall och son modell större... sov och gick på sax o kam och jobbade till 19.under dagen hade jag dessutm modell uttagning inför torsdagens inspirations kväll...... ! kvällens middag tog sonen o jag på biteline och vi hade svårt att välja i menyn så vi tog lite av varje av de olika side orders som fanns.... yum yum... sedan vart det en sväng förbi videobutiken  fast det slutade med lite ben o jerry glass o en tidning.... tittDE PÅ EFTERLYST oj caps lock...

och sussade ytterligare en natt...

torsdagen startade kl 10 tyvärr med ett meddelande om att den assistent jag räknat med under hela dagen  meddelade att hon var tvungen att hoppa in på ett annat uppdrag då det fanns sjuk personal... ooooops!!! då hade jag behövt vara här kl 8 som tanken var från början.... inget att göra åt det nu utan bara att köra på i 190......

det blir inte alltid som man tänkt men att göra det bästa av situationen skadar inte....snarare tvärt om!

det löste sej och jag höll tidschemat i stortsett perfekt sedan fick det runt omkring som inte hade med sjäva modellerna hamna på sidan om... (första gången jag gör ett sådant jobb i foppa tofflor utan på bättring av smink och hår på mej själv... men som sagt det fanns ju annat att titta på....)


efteråt fick jag två av modellerna med mej i bilen hem och det var nog tur det , annars hade jag nog somnat vid ratten...


home sweet home! i love my bed!!!!!


jobbade på min egen salon kort dag på fredagen sedan lite packning traditionell fredags middag med son modell större som kom hem från stan och sambo, junior var på disco....


tv kväll och i säng....


lördagen ser bedårande ut! massor med snö... -3 grader och... jag ska sätta mej på ett tåg till stockholm....

hinner en tur i skogen med hundarna, dammsuga och skicka Doris till Åsagåsa som skall få njuta av hennes sällskap en natt.... Sambo tjuras fortfarande på med att vägra ha henne hemma....


kommer fram i storstaden vid 17.30 åker till clarion hotel och möter upp stage partner i baren..... (såklart)

checkar in och off we go på middag med sus som har hand om oss tekniker...

grekiskt stog på menyn (greken på hörnet) och det smakade smaskens!!

vi hade massor att prata om och vi fortsatte en stund på vårat hotell innan vi hoppade i säng. tyvärr så missade jag ju melodifestivalen men det fick bli så....


söndagen bestog av teknikerträff och vi vill ju att de andra skall få samma chans att träna å presentation som vi fick på train the trainer....,

det fick dom....

tåget hem gick kl.16 och kors i taket SJ höll tids schemat både dit o hem!!! GRATTIS!

hemma igen! hämta Doris som tydligen brädat Åsagåsa, pizza och en annan del av köping! ain't life nice sometimes??? sambo hade hyrt sommaren med Göran som säkert var kul men jag skrattade inte.... utan smålog bara lite igenkännande inombords....roliga filmer finns det ju definitivt!


säng säng säng sova sovasova säng säng säng.............


måndag..... så där lagomt kallt ute SKOGEN!!!!!!! ÄNTLIGEN!!!! men varför har ingen gått eller åkt skoter där???? fan!

jag plumsar å plumsar svettas o svettas... upp för berghelvetet ska jag!!!! ser i alla fall att hundarna också får jobba och det är inte bara min röv som kommer att ha träningsverk i morgon!

uppe på berget har i alla fall skoterleden blivit flitigt använd och jag får chans att hämta andan en stund innan jag beger mej in i skogen och djupsnön igen för att vända hemmåt.... en timme senare med svidande skinkor och svettigt hår kommer jag hem! nu blir det ägg berocca te och hårdbrödsmacka med ost!

bloggande, fejjan och en varm lååååång dusch... kanske jag ska packa upp också.....;0)

sedan kallar jobbet, svåra beslut skall fattas och nedräkningen har börjat...9 dagar kvar......                              Tingeling!


Ovido - Quiz & Flashcards