Direktlänk till inlägg 8 december 2010

onsdag...........

Av anette wallin - 8 december 2010 09:10

im back!!!!!

vännen är opererad och mår under omständigheterna bra (tror faan det när man har direktinsprut med morfin....)

hoppas få hem honom så snart det går, men det blir en låååång rehab.... men tid... tid finns det..,.


medans har det varit full fart på kroppen (vi pratar om mej nu...) huvet har såklart varit lite lulligt med alla tankar o funderingar livet är skört som vännen säger.....


jag har hunnit varit en hel del vändor till sundsvall varit på sjukhuset och jobbat... även inflyttningsfest och julklapps handling! utvecklingssamtal och sushiätning... tänk vad beroende man kan bli...... det har blivit en grej son modell äldre och jag bara MÅSTE göra emellanåt, äta sushi!!!


en snabbis till stockholm i fredags  på julbord på tyrol med paul mitchell TREVLIGT med både föreläsning och hemliga överaskningar som inte va så hemlig för mej,.....

jag han med en snabb lunch med världens bästa sissi också!


det är kallt! kallt som faen! men då har jag nåt att skylla på är inne och myser så mycket det bara går.....


JULKALENDERN!!!!! jag älskar årets julkalender!!!!!  vi sitter som två ugglor varje morgon junior o jag och myser i soffan sen kan vi gärna se det på eftermiddagen också... eller på play...;0)


det händer grejer!!! (som vanligt då kan man tycka...) spännande i alla fall så faller allt pp plats byter vi lokal efter nyår.... billigare för oss bättre för er....!

vi har fullt upp med planeringen och visst vi har det fint nu... men säg det som inte kan bli bättre!!! kanske tom kan erbjuda lite nya produkter för din hud......... spännande va????


i går fyllde min lillasyster 18 år! GRATTIS MANDIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i helgen blir det galej! hon 18 farsan 60!!!! tjohoooo!  nä lite jobb nu då i morgon är det salongen i stan WALLIN & Co som gäller! och sushi! hi hi hi!!! tingeling!

 
ANNONS
 
pillan

pillan

10 december 2010 09:37

Va gillar du sushi nu...? Vad bra då kanske vi kan äta zusammen:)
//PIllan

http://hemmahospillan.blogg.se

anette wallin

13 december 2010 09:15

jaaa!!!! fast än så länge är det bara TVÅ bitar som faller mej riktigt i smaken.... rullar och den med ägg..... fast jag klarar de flesta...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se