Direktlänk till inlägg 14 december 2010

tisdag.....

Av anette wallin - 14 december 2010 08:46

kallt som F-N!! men det är ju vinter och jag föredrar detta före en gröngrå jul....

det ÄR faktikt riktigt mysigt om allt funderar... och man har bra med kläder...

det har jag...

hundarna (i alla fall 2 av dom) går på tre och i bland två ben.. jag har faktikt sockar till dom men dom har en förmåga att trilla av ändå å vi tar en snabb runda i stället...

väl inne igen kokar jag mej en rejäl kopp vällong! det är götta det!!!! en hårdmacka med julkinka och juniors fritids senap så är morgonen räddad!


annars är det planering inför helgen som står på schemat här... jo tack jag ska jobba också!

det enda jag håller tummarna för just nu är att tåget skall gå som planerat TROTS kyla..... hjälp till och önska ni med....


i dag kommer sandra om jag skall jobba med på mässan i helgen, planering och snygga till frillan skall vi nog roa oss med.... hon kommer åter på torsdag för övernattning o upp i ottan med all packning och jycken...sj sj gamle vän......

sedan vill vi ju förståss att  sj går (som på räls) hem också!....

NÄ! nu duch och i väg! jag har ju en salong också!!! (eller två...)  tingeling!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se