Direktlänk till inlägg 27 december 2010

det var en gång.......

Av anette wallin - 27 december 2010 20:56

måndag......

det var en gång en bloggare som tyckte det var jätte kul med bloggande...

men så en dag gick hon med i en grupp på internet  och vips så försvann datortiden in i den lilla gruppen kallad facebook.......


jaa, det är just så det måste vara,att tuden inte räcker till helt enkelt! (det är ju liksom inte prio ett det här med datorer för min del....)

men att ag inte varit in och bloggat sedab den 14 december??????????????????  FY SKAM!!!!


jag har i alla fall hunnit vara till stockholm på uttällnning med Doris, slät etta..... me det hade haglat tvåor i ringen så man får vara nöjd! själv var jag bara it o vände eftersom jag hade monter också... försäljningen gick kass, men jag ålde ungefär 300% mer än min monterpartner så det var ju iaf ett plus...

tåget hem var försenat men vi kom hem.....


tok jobba i ett par dagar sedan var det julafton! bara så där!!????!!!vips liksom!

dagen före hade vi enligt tradition uppesittarspelkväll då vi tjuvsmakar av julmaten detta år revbenspjäll och jansson och årets spel var kampen mellan man o kvinna gissa vilka som vann???..... mamma ,jag o svägerskan!!!jomen visst!

julafton var vi till mamma igen och firade med mormor jag hade varit snäll minann... i år igen....


juldagen städar ur junior rum ... byter ut gamla leksaker mot nya..... städar ordentligt det blir fint!!!...

sambo städar han med, sitt inre......... dv magsjuka! urk!!! han förpassas ner till källaren! och den toan...

vi gör ett par avbrótt jag o junior åker till gammelmormor och äter gröt o fikar samt till juniors farmor för middag o mera julklappar... sedan mera städ....


annandagen städar vi klart sambo kryper upp från källaren och uccapucka kommer på besök... vi skall på mittis...... nja.... inget livat ställe vi går hem tidigt...

jag har kottat ofantliga mängder med snö..... snö nå så djävulsk!...

å nu tror jag att jag ska hoppa i säng.

i morgon jobbar jag melan 10-14 sedan bär det av mot stan ! svägerskan fyller år i dag HURRA HURRA HURRA HURRAAAAA!!!!! vi firar henne i morgon, jag får ena grabben grus med mej och vi åker till härnösand och hälsar på den andra grabben grus... junior ska också med men han stannar hos lillebror i ett par dagar och myser... nä. som sagt sängen kan inte va helt fel just nu... tingeling!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se