Alla inlägg under maj 2011

Av anette wallin - 6 maj 2011 08:34

fredag! inget regn ingen direkt sol heller men  det skulle kunna kika fram ett par strålar om en stund...

jag velar fram o tillbaka, fram o tillbaka.... vemdalen o vårforum eller hemma med lövbiffen.....

tror fasiken att jag stannar hemma o laddar för vad som komma skall...


och tvättar lite var.......


deppar lite extra för jag hittade ytterligare ett eksem på njuffen... denna vår har varit den extremaste ever! efter ny år brakade det till sedan har jag klippt o tvättat klippt o tvättat ... hon har aldrig någonsin haft i denna omfattning det är hemskt och jag lider med vovvsingen.

Just nu har hon då 3 rejäla blaffor och ett nytt jag hittade i morse så 4 eksem och då kan jag säga att hon just avslutat en 20 dagars kur med kefavet (starkt!) och är nu under behandling med fuciderm....(starkt!) jag som helst inte ger läkemedel till djuren, har fått ge efter, kan det lindra det minsta så måste jag göra det annars finns bara en utväg... hon har en grym klåda och de problemen vi haft förr under åren känns som en fis is rymden nu....


nä  nu jobb och helg! ha det gött!!! håll tummarna för fint väder! tingeling!


Av anette wallin - 5 maj 2011 19:18

japp så var ännu en dag snart slut!..

Jag gick till jobbet med tunga steg i dag, jag visste att jag inte hade nåt bokat, det är ju lustigt, först jobbar man över till 21.30 i tre dagar sen är det tok tomt!

Om jag inte vore så generös med att rucka på mina arbets tider hade jag säkert fullt på mina ord öppet tider istället... men vad gör man inte för världens bästa kunder???

har vi kul så har, vi sen var det väl inte hela världen om det är på en lite udda tid?


jag fick ju massa tid över till sånt där tråkigt istället... papper... BLÄH! det är jag så dålig på! Men, men, man kan inte va bäst på allt!.... eller?...  jag kanske ska lära mej bokföring ändå.... moahahahaaaa!!!


jag fick en timmes lunch... DET var verkligen inte i går! det var närmare bestämt förra torsdagen då PM representanten bjöd ut mej på lunch i sundsvall faktiskt!


Denna tillbringade jag med kompanjon på café WIBA i våra gamla lokaler mycket gott! jag tog en Nettan´s... konstigt va? (jo, det finns en maträtt som heter så, och ja, det ärJAG som kombinerat i hop den... och YES!!! den är jätte god! PROVA!)

efter slank det ner en cookie med macadamian nut..... ha ha ha har ni sett BEST IN SHOW???? peanut.... cashewnut....pistagenut... macadamian nut... hohohohahahahahaaaahiiiihihihihiiii!! så kul film!(ännu roligare om man har eller håller på med hundutställningar)

Gott var det som sagt!

sen fick jag ett tok ryck och färgade in blont löshår i min neonröda nyans, så nu är man långhårig,igen....


jag ska på rockabilly fest!

i Sundsvall, på folkets park!(så klart!)

jag har nu terroriserat Tradera och lagt bud på ALLT som kan ha med 50-talet att göra..... lite överdrivet? JAPP!!! det KAN bli överdrivet när jag är med, men det blir alltid bra!......;0)

har provat och  bestämt mej! det blir en klänning med vit botten breda axelband och snörning i midjan vid kjol (måste hitta en yvig underkjol!) och rosor över hela härligheten!

så nu har jag en vit långärmad klänning med svarta prickar över.... den var alldeles för liten, SUPER SÖT är den om det finns någon (mot förmodan) som skulle vara smalare än mej....;0)

sedan vart det en urtjusig  klänning över med vit botten och svarta blommor på... halterneck rockabilly stuk perfekt som studentklänning!!!!

ett par pinup pumps röda med svart spets runt som jag känner att jag KAN bli för vinglig i......

allt som är över är såklart tillsalu!


appropå det!

vad tror ni om en klädloppis i källaren på salongen i sommar?

en arbetslös son och ett gigantiskt överflöd av felköp och kläder jag inte använder särskillt ofta samt en tom lokal mitt i city borde ju gå hand i hand......va?


nä undra om jag ska ta och tejpa lite mer löshår? jag tog å laddade på en omgång till i färgbyttan så nu är det lagomt mycket.... ska se om kompanjon pallrar sej hem från stallet nån gång så hon kan hjälpa mej med det...


ha en underbar torsdagkväll! solen lyser på trädtopparna i skogen och jag känner mej pirrig.... vad kan det va?????   tingeling!


Av anette wallin - 5 maj 2011 07:19

Ok Lenin tror att jag dött, fast vi bor i samma lilla by, har varandra på FB o BORDE träffas ofta(re)....

jag ska skärpa mej!

Att det händer så mkt nu så att jag inte har tid att skriva blir väl bara som en riktig teeser så jag kommer inte ta upp ALLT som hänt sedan jag skrev sist, i MARS.....!


Tant Catta börjar bli gammal uppe i Buschen och efterlyser en färgvänligare bakgrund.... NÅ???? bruden??? ähum.... DAMEN.... känns det bättre så här? eller ska jag dämpa lite mer åt tant? ;0)

tack vare henne har jag nu hittat en massa finesser! räkna med färg byte lite nu å då! det var ju jätte kul!


oj, vart ska jag börja?.....

nä, gräva i gammalt "groll" är inte min grej, det dyker säkert upp  i mina strories framöver...

Son modell större som har hunnit fylla 18 år, har hoppat av gymnasiet, lika bra det, har hankat sej fram utan lön på ett bageri letar jobb hela tiden.Tanken är att han skall flytta till sin far i höst och börja en bygglinje där...


Den mindre varianten håller på att tappa ALLA sina tänder! han är lite orolig efterso det är disco på fredag...... jag som fö agerar tandfé är orolig för ekonomin...


orolig är annars mitt andra namn just nu men detta beror på en annan människas brist på sympati och brist på ansvar för sitt handlande, JAG lär så länge jag lever DET jag jag lova!...

snart är det kapitlet avslutat och jag får lite lugn tillbaka.


Vintern har varit som vanligt ett flackande mellan hemmet,jobben och stugan i Vemdalen!

känns som om jag gjorde lite vinter avslut förra helgen i Vemmis, såklart avslutade vi säsongen med en fest! middagsklubben närmare bestämt!

tyvärr saknade vi ett par som höll sej hemma av personligs själ MEN vi hade också premiär för ett nytt par som tagit den tomma platsen i vår lilla gemytliga klubb....

pillan o Anton! VÄLKOMNA!

det vart en vår meny bestående av:

FÖRRÄTT:

Smörslungad färsk sparris, ljummen kronärtskocksbotten med rejält med parmesan,lime och hollandaise sås till detta serverade jag en Ale från Indien.

VARMRÄTT:

ljummen sallad... marinerad kyckling filé som steks, grillad halloumiost samt pasta skruvar tricolour denna varma blandning vänds ner i en sallad av 6 olika sallads sorter, sockerärtor, pärltomater,paprika och pinjenötter och rödlök.

till det en fetaost röra och ett JÄTTEGOTT rosévin.

EFTERRÄTT:

nettans vaniljpanacottamousse med mandis limemarinerade färskajordgubbar!

till den grymt söta efterrätten serverades ett jordgubbs öl.....

vi hade väldans tur med vädret, det gick åt en del dryck och resultatet lät inte vänta på sej, det vart tidig kväll för alla..... skönt faktiskt (på söndagen)


Alltså, förlåt.... jag måste faktiskt ut med hundarna nu..... Det kommer mera!

ha en underbar dag alla ni som förtjänar det! och Lenin! GODMORGON!



Ovido - Quiz & Flashcards