Direktlänk till inlägg 21 augusti 2011

söndag....(flera veckor senare...)

Av anette wallin - 21 augusti 2011 10:37

nähä!

nu var ni tvugna att påminna mej igen! jag har blivit omöjlig på det här med blogg...

men jag är bra på en massa annat!

resan hem från Göteborg gick bra.

Jag jobbade ett par dagar sedan var det dax igen!

en liten trip till Stockholm (igen) och TAKIDA/Europe!!! har ju inte sett något av den pågående tält turnén, TAKIDA var (som vanligt) Super duper bra! Europe betydligt mindre.... jag är ledsen grabbar meb VARFÖR???? VARFÖR använda nytt matreal när ni har så mycket bra gammalt??? skulle uppskatta om dom lugnade sej med de nya låtarna tills skivan är släppt och man isf hunnit lyssna in sej ..... men men det var deras förlust, jag hittade en massa annat trevligt folk att roa mej med!

Det är en fördel (ibland) att ha detta illröda hår, folk hittar igen mej när,var och hur som helst!

efter konserten åkte vi på stureplan och åt toast skagen på sture hof, sen sängen...

Vi sov över på hotell på kungsholmen, kent o Ebbalott var med och vi delade upp oss efter frukost killarna till vattnet och tjejerna på shopping!

hittade en ny dräkt inför helgens utställning!

SJ lite försenat hem men det var ok..... jobbade fredag sen till stugan i vemdalen! Lördag o Söndag bjöd på utställning!

Doris skötte sej (som vanligt) men på Lördagen tog hon i lite extra! bästa unghund,Bästa tik 2 och best in show 4!!! reserv cert! Härligt!

Söndagens domare höll igen lite men CK fick vi i alla fall.....

Vi åt middag hos pappa med familj, med i stugan var Linda, Tomas och Zaffe (Doris kille) vi åt raclette på fredagen  tänk att det är så gott!

sedan var det tillbaka till verkligheten, Kompanjon har 2 veckor semester så det är full huggning att sköta allt själv 2 veckor på rad, jag passade på att börja med en diet, Nettanssuperduperbaraätagottdiet! få se om det funkar.....

Lillaste syrran hänger med från Vemmis så Elian har sin moster att roa sej med jag jobbar på10-20  eller 10-17.30

fredagen beger jag mej på en helt sjuk trip,(men jag har aldrig påstått att jag är frisk heller...)

så fort jag jobbat klart stoppar jag in jycken i bilen och beger mej mot Umeå! kommer fram till Bästa Freddi (o Holm) vid 20.30, låter hundarna bekanta sej lite vid havet innan vi intar deras uterum.... livsfarligt..... kl 5 och X antal drinkar,whiskey,rödvin tvingar jag oss i säng, vi ska ju upp om 3 timmar....!!!

Utställning!!!

vet inte om det var handlern som var lite ur balans..... eller om domaren som var från USA kände av jetlagen  men excellent och ett ck är JÄTTE BRA! men vi vann inte... vilket VAR bra eftersom (det är NU det sjuka kommer ifall uvhage trodde att det va själva utställningen) jag skulle sätta mej i bilen så snart det gick för att köra hem  och gå på LJUNGAROCKEN!!!!!!

Jag missade ett par band men Dead by April, Unit och TAKIDA han jag med i alla fall...jävlar vad trevlig tillställning! (även om det finns folk som kan konsten att förstöra....)

det var väl iofs chaffisen också som inte riktigt höll måttet.... han hade fått biljett och bensin men när det va dax att åka hem på natten så hade han stängt av telefonen.... UNGDOMAR!!!! morr....

Söndagen vigdes åt ångest för sambon och solning för mej... det är lite kyligt i luften men ack så skönt när strålarna värmer....

jag längtar till dörren från köket till altanen sitter på plats.... (och det har jag längtat till i en hel massa år, men skam den som ger upp!)

blåser av en jobb vecka till, den där dieten funkar ganska bra faktiskt.... utom på fredagen då vi har middagsklubb!!!  jisses jag fick springa på toa 3 ggr på natten.... (viktig info...not, jag vet...)

lördag morgon kl 07.00 ringer klockan, jag ska ju jobba i dag med... brudklädsel!

kunglig sådan dessutom! jodå! det räknas så, för om detta brudpar får barn så blir det barnet tremänning med prinsessan Viktoria och Prins Daniels väntade avkomma! brudgummen var således kusin med prinsen! kan ju nämna att dom försäkrade att deras bröllop INTE riktigt skulle vara lika stort som hans kusin hade i fjol.... men han var där som gäst i alla fall, DET är en merit! (att jag gjorde HANS blivande frus hår alltså... eller???)

sambo var lite klen, jag hade hoppats på kräftor i goda vänners sällskap men... nope, han ville ligga på soffan, kanske lite ångest som hänger kvar... vad vet jag.

jag var full av energi i alla fall så jag tog hundarna en rejäl promenad, gick sen och hämtade bilen hos middagsklubbs värdparet, jisses vilken god middag det va i alla fall! synd att måsta skita ut den bara, jag hade lite separationsångest faktiskt....

tog med junior på affären, köpte upp en massa gotta och hyrde ett par filmer, regnet vräker ner så varför inte?

nu är det söndag...... jag klev upp och tog med jyckarna upp på berget en timme i kuperad terräng med dyngsura fötter och blöta kläder(att man aldrig lär sej att regnet hänger kvar i grenarna där uppe i skogen) sedan festar jag till det på gårdagens räkor! vi orkade aldrig äta dom efter den bastanta entrecote middagen

det räcker till kvällsfika i kväll med, nice!

nu skiner solen, jag skulle vilja ta med mej sambo på en höst prommis nere i "människobyn" men det är ingen mening att  väcka honom och fråga ens, jag kanske åker till Åsagåsa och tittar på deras nya "valp" en lite flicka som kom förra helgen! klart hon ska ha en TAKIDA body!

till veckan börjar skolorna, rutiner med andra ord, det gillar jag.....

jag jobbar, ska till tandläkaren och på fredag blåser jag ner till Gotland! jo, det är hundutställning där med...... ;0) ha det bäst!  tingeling!


 
ANNONS
 
Helena H

Helena H

21 augusti 2011 21:21

Ja,det var på tiden! Ja, faan vilken trevlig festival Takida anordnat. Hoppas den kommer igen nästa år! (Tråkigt att någon ville förstöra).
Du ska veta att du inspirerat mig till att göra något! Jag talar snart om vad.
Kram H

http://signerathelena.blogg.se

anette wallin

22 augusti 2011 09:46

Nu blir jag nyfiken!!1 väntar med spänning! jag har 2 gissningar få se om ngn stämmer....;0)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se