Direktlänk till inlägg 22 augusti 2011

måndag...

Av anette wallin - 22 augusti 2011 09:48

vädret är sådär....

bra för att promenera i skogen men inte direkt upplyftande för humöret, tur jag vaknade med ett leende på läpparna då!

Jag ska åka till OMAN! det ligger nånstans "där bortöver" ni vet där det finns massa rika oljeshejkar, man åker flygande matta dit man ska och hundarna och hästarna är det vackraste som finns! man kan inte ens köpa dom utan man måste förtjäna dom.

Jag ska dit på kurs! styling,makeup,foto, skall bli URKUL!!!!

men man kan ju undra sen vad jag skall ha med mej hem i bagaget...

1. en Saluki?

X. en Arabhäst?

2. en Oljeshejk?

den som lever får se... jag var bara tvungen att kolla på SEX and the City 2 i gårkväll bara för att se hur det kan vara "där bortöver".... verkade ju bra så länge man inte hade sex eller gick omkring i linne, känns som det kommer va piece of cake for me!


Men!

först skall denna vecka avverkas!

i dag är det jobb mellan 13-20 som gäller, kollegan är på plats och ordningen återställd!

vi har fullbokat vilket ju så klart är den bästa utgången så här i början på veckan!

i morgon börjar skolorna här, junior klev just upp och det första han säger är, neeeeej! i morgon börjar skolan! och jag som trodde han längtade, men det var visst efter sina kompisar, tänk så fel man kan ha....han är nog bra lik sin mor ändå, jag minns exakt samma känsla.

Son modell större gjorde ju slag i saken och hoppade av gymnasiet och skaffade sej ett jobb istället, det tyckte jag han gjorde rätt i! skolan kan man gå i när var och hur som helst, ett jobb är fasiken inte lätt att hitta vad jag förstår.


Jag har ju helt glömt bort att berätta om min leksak som jag lånade hem i onsdags!

en TRIKE!!! ÄNTLIGEN!!!!!! som jag har väntat och längtat!!!

nu visade det sej att just denna trike som verklige föll mej i smaken i utseende inte var lika bra maskinellt, så jag tog mitt sunda förnuft (jo, jag hade faktiskt ett...) till fånga och lämnade tillbaka den.... halvvägs.... eftersom den la av på vägen hem, pinsamt både för mej och dom men men jag hade redan sagt att det inte blev ngn affär av och jag tror faktiskt att dom inte visste bättre, att dom inte försökte luras eller så, sån är ju jag! och det är ju jag så jädrans bra på! att lita och tycka gott om ALLA!!! oavsett, tyvärr till min nackdel i bland...

men jag är också bra på att bara ta tillvara bra energi och skaka av eller lämna dålig, sånt man inte mår bra av kan man lämna så länge ingen annan blir drabbad så! nä nu har jag promenerat i skogen, ätit fil,bär och ägg så nu är det väl bäst att ta tag i bestyren, tvätta sängkläder och duscha, göra lunch och mata hundar innan det är dax att komma i väg sej på STUDIO ATTITYD!   tingeling!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se