Direktlänk till inlägg 23 augusti 2011

tisdag...

Av anette wallin - 23 augusti 2011 21:48

vaknar av att junior tassar upp fullt påklädd och redo för skolstart!

vi hinner mysa lite innan det blir frukostfix och iväg...

jag tar ett varv med hundarna i skogen innan dusch och jobb.

jobbar mellan 10-16

middag och skjutsa junior på jultidnings försäljning hos gammelmormor!

detta innebär även kaffe och likör.... det är nåt speciellt med gamla damer och likör,

det blir liksom väldans festligt helt plötsligt med kaffe när man får en skvätt likör till!

detta inggår förståss i min diet..... not, men det tar inte mormor hänsyn till! sånt tjafs!!! säger hon bara och jag sväljer min Khalua.....

undrar just när JAG ska börja bjuda på likör till kaffet?..... kanske om ett par år?

mamma bjuder fortfarande bara på likör vid jul... så det är nog några år kvar ändå.

Lite tv kväll blir det nytt talang progranm som faktiskt var rörande samt Berg flyttar in (kul)

ska nog börja planera packningen så smått, om jag måste tvätta tex... äh, isf tar jag nåt annat! i morgon ska jag till tandis, spännande!   tingeling!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se