Direktlänk till inlägg 24 augusti 2011

Bevis!

Av anette wallin - 24 augusti 2011 00:08

ja det var ju tur att Fislisa åkte ända från Göteborg till oss bara för att ta bild på mej när jag skulle ut och åka tre hjuling! annars hade det inte funnits några bevis....

själv tänkte jag ju aldrig så långt...

how ever, kan NÅN se bra ut i sådan utstyrsel???? jag försökte verkligen vara utan glasögon, men nu när jag börjat med mirakel serum på fransarna och dom är det dyrbaraste jag har (nästan..) så är dom ju så långa och täta att det går en halv flaska mascara varje dag... vilket i sin tur leder till MYCKET randigt ansikte om jag skulle köra utan... jag ångrar i alla fall att jag inte tog någon före bild på fransarna innan jag började med serumet för det är MÄRKBAR skillnad och jag ÄLSKAR mina fransar!!!

jag ska aldrig sluta med det och skal snart beställa hem mer, någon som ska ha?    god natt!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jennie

26 augusti 2011 11:06

Ja jaaaaaag vill ha fina fransar!!!

anette wallin

27 augusti 2011 20:39

oki beställer åt dej med.....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se