Direktlänk till inlägg 30 augusti 2011

tisdag...

Av anette wallin - 30 augusti 2011 18:44

körde hela vägen hem i natt vi tuffade till oss och avbokade hotellövernattningen i Uppsala!

det va skönt att vakna i sin säng även om det  vart huvudet på kudden i knappt 3 timmar.

helgens utställnings resultat är knappast nåt att skryta med, men Doris skötte sej utmärkt! och jag fick  beröm för min handling så då MÅSTE det ju vara domaren  som inte fattar bättre!

Jag har bestämt mej nu.... för vilken hane som skall bli doris första riktiga kille!

snygg trevlig karl med bra svärisar får hon lilla Doris!

I dag vart det ju en oplanerad ledig dag då eftersom vi brassade hela vägen hem...

 jag passade på att ta en låååååååååååååååååååååååååååååång dusch, sedan åkte jag till pillan o nicki och hälsade på i deras nya FINA hus!!! jag vill också ha.......

vi tog en prommis runt ovansjö i fin vädret sedan syndade jag med en av pillans hembakta kakor..... men det var det värt!

 jag fixar o trixar lite med hemsidan som jag uppdaterat www.borgsjodalenskennel.dinstudio.se

ena grabben grus kommer på kaffe och sedan är det dax att laga middag till grabbarna här i huset!

 i dag blir det  kycklingfilé med kantareller, grädde, lime och dragon..... dom käkar ris, jag grillade grönsaker...

kollar lite på fejjan och bestämmer mej för en snabb bloggning sedan soffan!

ja! jag har ju faktiskt några timmars sömn till godo!

i morgon är det jobb igen och tyvärr till helgen blir det ju ingen LC för oss, Doris bahagar ju att löpa....

vi drar till stugan i fjällen istället och snickrar lite..... Hösten i Vemdalen är outstanding! den vill man inte missa för en sekund (om man har möjlighet)

Nästa vecka har jag 2 kurser (Ö-vik och Ånge) sedan är det dax för Doris första start i Öppen klass! Spännande!!!! ha det götta mina vänner! tingeling!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se