Direktlänk till inlägg 1 september 2011

torsdag.....

Av anette wallin - 1 september 2011 19:27

en jobbdag till ända! synd!....tänk att man har ett sånt roligt jobb så man får tänka så när man går hem på dagarna..... stackars dom som inte tänker så.... man är ju trots allt där några timmar i veckan!

jag skivar kassleroch lägger i en form, fyller på  med  kokt broccoli & tomater runt om och strör över oregano! gör en creme på fraiche/gräddädelost som jag klickar över kasslern sen in i ugnen! mumsfillibaba! killarna får ris till, jag tar sallad och paprika....


i dag ska jag nog slappa lite framför tv´n.....med junior, det är ju en hel del att se, bara jag kan hålla mej vaken!

sedan har jag ju ganska angelägna problem egentligen, ska jag bo på hotell eller inte några timmar innan och några timmar efter jag åker till Oman?....... ganska dåliga flygtider faktiskt.... och min diet verkar inte vara sån bra diet.... (om man vill gå ner i vikt alltså.....)

som sagt ganska angelägna problem....  inte så livsviktiga..... men dock problem....


annars så är det rätt lugnt, ganska iaf.  nä soffan och lite bok först, junior är ju sjuk och vi hinner nog läsa ut en till Tzatsiki bok om vi snabbar oss! Tingeling!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se