Direktlänk till inlägg 4 september 2011

söndag...

Av anette wallin - 4 september 2011 19:37

hemma efter en helg i Vemdalen och stugan....

Fredagen intigs middag på Tony´s pizzeria, det är (var) dom enda pizzorna jag gillade och jag hade sett fram mot att sätta tänderna i en varm pizza faktiskt....

men nä.... det hade hänt nåt, dom var inte heller lika goda längre det sa Åkesson också så det var inte inbillning, synd bara att jag "offrade" fredags "mys" med en inte god pizza....

väl i stugan tog jag ett glas rött och somnade i soffan innan halva glaset va borta...

Lördagen uppochhoppa!!!!!! här skall fixas och donas!

Sambo börjag snickra på ett innertak på altanen, jag målar innertaket på farstukvisten samt går ett varv över ytterdörren också!

jag o junior åker till faster May o ballan får oss lite fika och hyvlar av skallen på maysan!

middag hos pappsen sedan hem och i säng!

I morse klev jag upp vid 8, rasta hundar käka frulle sen på dörren o innertaket ett varv till!

får lite fika främmande klipper åkesson o ballan sedan målar jag innertaket på altanen innan vi packar i hop och åker hemmåt!


Det blir en stillsam tvkväll, kanske en bit ost?......Idol? tja vi får se! tingeling!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se