Direktlänk till inlägg 27 september 2011

Rubrik saknas

Av anette wallin - 27 september 2011 18:14

    KÄÄÄÄÄÄÄÄRLEK!!!!!!!

Jaha! då har man gått å blivit svärmor! eller rättare sagt jag ska! till våren!....

lika bra att förbereda sej mentalt! både för det ena och det andras skull....

det är inte BARA att kliva in i en ny ras och tro att man kan nåt inte!

Och det är väl tur att jag förstår det också!

men till våren skall i alla fall Doris äntligen få känna på riktig kärlek!<3<3<3


tills dess har vi en fullkomligt fullbokad om inte överbokad höst/vinter.....


jag har ju inte vart här på bloggen och flashat mej på ett tag, vilket jag nog surt fick reda på av fru Lindström, som i egen hög person minsan kom in på salongen häromdagen och meddelade....

-DU HAR INTE BLOGGAT SEDAN 5e SEPTEMBER!!! BARA SÅ DU VET!!!!

sedan marscherade hon ut..........

OK this is for you my dear!.....  (och om du inte jobbade OCH pluggade på heltid OCH hade små barn OCH hus OCH en massa annat (måste va Kenneth jag syftar på där....????....han vi ju fika emellanåt.......)


jag gör i alla fall ett försök... igen.....

det är faktiskt inte det att jag inte gör nåt....  att det inte händer nåt eller så...

näää det händer saker hela tiden!

i fredags tex...... då hade ngt okänt nummer ringt mej flera gånger under dagen, jag har ju lånat mamsens telefon från 1800 kallt och henes telefonbok är typ full så mina nummer får inte plats.... och på mitt sim kort var det inte många nummer lagrade... jo ett å annat nummer från min allra första telefon fanns ju med.... men dom personerna kommer jag ju knappt i håg vilka dom va....;0)

 så när det ringde igen från samma nummer och jag hade möjlighet att vara så gjorde jag det.... ha ha ha ja vissa straffar gud på en gång!

-Hej jag heter------- och ringer från tv-programmet WIPE OUT! har du sett det ngn gång?

-jaaaoooeeehh?... jaa.....

-jo jag tänkte höra om du är intresserad av att komma på casting?

-ha ha ha njaääää.... det tror jag inte blir bra....

-jo men det tror vi..... osv, fortsatt samtalet1

 ha ha ha nää, tack men nej tack! för lite glitter o glamour för mej! mina dyrbara armar kan gå sönder och vad ska jag då dricka champagne i OMAN med???? VA???

HUR tänkte dom????????????


nä nu har jag i alla fall uppdaterat er liiiite! jag återkommer!   tingeling!
 
ANNONS
 
Ingen bild

Lenin

27 september 2011 22:01

Men oh vilket vackert par! Men wipe out?? Klart du ska va mee!!!!!

anette wallin

29 september 2011 10:12

eller hur Lenin!!!???!!! hur tänkte du nu? synd att castingen redan vart annars hade jag ju gett ditt nummer direkt! ska tänka på det nästa gång...;0)

 
Ingen bild

Lindström

28 september 2011 21:23

Äntligen!:0)

anette wallin

29 september 2011 10:13

jag vet, visst är jag bra!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se