Direktlänk till inlägg 29 september 2011

torsdag....

Av anette wallin - 29 september 2011 10:16

jaha då sitter man på tåget till den stora huvudstaden då! passerade precis Arlanda.

I morse var det bara att kliva upp mitt i natten! det ni! men jag klarade av det! (som så många gånger förr...)

i bland funderar jag på peruk faktiskt! VEM skulle se ngn skillnad???? hm.... ok kanske ngn av de 18 frisörer jag ska ha på kurs i kväll.... det är sant, DÄRFÖR klev jag upp strax efter 4... bara för att locka håret, men ack vad fin jag är i frillan! oj oj oj! ;0)

Bästaste Susanna på Paul Mitchell kontoret hade dessutom beställt en STOR frukost till mej på tåget så jag satt och smaskade ända till ljusdal...,

sedan har jag roat mej med Facebook och hemsidor tills jag kom på i sista stund att jag kan ju fasiken blogga!

hade jag inte klivit upp mitt i natten och lockat håret hade jag sovit men då var det ju lika ogjort!  JOOO! ni som sett mej efter total avslappning på tåg förstår...

jaag är inte fåfäng bara omtänksam om mina med resenärer.... tingeling!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se