Direktlänk till inlägg 1 oktober 2011

lördag...

Av anette wallin - 1 oktober 2011 10:25

Den huvudvärk som kom i går kväll (PRECIS!!! det ÄR inte bra att komma hem och ligga på soffan och göra ingenting! min kropp gillar inte sånt!)

stannade hela natten och i morse övervägde jag att kliva upp, ta en tablett och lägga mej igen.... men, junior klev upp före och fixade det till mej! en stund senare tog jag ut hundarna och vips! kroppen igång huvudvärk borta!!!

och vet ni?????????

INGEN TRÄNINGSVÄRK!!!!  I N G E N !!!!!!

va????

MIn kropp är alltså skapt för att sitta i en sadel!!! jag visste det! ska bara komma på ett bra sätt att berätta det för sambo också.......

ha ha ha ha!!!!

NEJ!!!!

jag lovar ingen häst,

 ......än.....


Nu har jag  ätit nettans superduper diet frulle, facebookat och snart bloggat klart för i dag, i kväll är det middagsklubben!

Höstmiddag hos pillan & A i deras nyaste, finaste hus!!!

måste komma på vad jag ska ha med till paket leken också..... ett paket på 1kg!.... och, den där jäkla osten är kvar i skallen....     tingeling!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se