Direktlänk till inlägg 3 oktober 2011

måndag.....

Av anette wallin - 3 oktober 2011 09:07

japp då var det ny vecka ny månad och nya möjligheter!

 som vanligt var det fullt ös i helgen,Lördagen tog jag en skogs prommis med hundarna, hämtade paket med ljus och kokade kaffe, saft och sockerkaka och tog med mej Junior, grannens unge och sambo ner till skolan för en liten rundpingis turnering! ha ha ha!!!! jo det är sant! i bland undrar man ju....

MEN jag vann ena finalen MEDANS jag pratade i telefon så jag är inte helt ute runt pingisbordet tydligen! ska nog prova fler sporter jag inte vet om jag kan.....Brottning kanske...????(med nån super snygg karl!)

något jag VET att jag är bra på däremot är efterfest! jag är kanske distriktsmästare faktiskt!...

så efter en underbar middag hos Pillan o A drog vi vidare till Mittis för en si så där 30 min besök, därefter mingel på berget hela natten! jo, så kan det bli....


Söndagen var väl inte kanske den piggaste för min del,men! DET vinner i alla fall sambo som inte hade klivit ur sängen då jag åkte till mamsen på  söndags middag vid 17....  han hade trots allt flyttat sej till soffan när vi kom hem kl 20.... herrejösses vad den mannen kan sova! det kanske va pingisen som tog musten ur honom....? han börjar väl inte bli gammal???+


i dag har jag tagit en sedvanlig skogs promenad, jag var troligast inte ensam i skogen i dag, hundarna höll sej intill mej hela tiden, öronen spetsade och tittade/lyssnade hela tiden in i skogen..... undrar just vad det var för djur där...


denna vecka har jag inget borta jobb, men jag ska på utställning i Sundsvall till helgen, det känns som på hemma plan fast jag tänker ändå sova över hos Uccapucka,ska fixa med  söndagens vinthundsutställning på lördag kväll så det kan vara lika bra att stanna, få se om jag åker på fredag kväll eller direkt på lördag morgon, tror att det började först kl.10


nä en låååång dusch kanske? frullen är avklarad, tyvärr har ju helgens fuskande i nettanssuperduperdiet gett resultat...... fast, det är inte ens ett kg så jag skyller på att  det är en fis! ny vecka nya tag! ska ta en kaffe till sen dusch! tingeling!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se