Direktlänk till inlägg 6 oktober 2011

torsdag....

Av anette wallin - 6 oktober 2011 08:34

i morse rastarde jag bara hundarna, det gäller att spara all energi till helgens utställningar, jag har en plan.... måste testa den.

I går fick jag en sååååå fin klänning med posten! jag kunde dessutom ha den! skulle jätte gärna ha den i helgen på utställningen för den passar så bra till hunden!???!!!! MEN tuttklyftan kan verka anstötande ha ha ha  dessutom kanske jag blir förkyld...

jag får försöka hitta ngt annat i min garderob, vit kavaj kanske??

vi får se, jag packar inte förrän i kväll..

jag klippte klr i morse efter prommisen så det är bad o trimning kvar! trim består i att svepa ett varv över svansen med effilersaxen, thats it! hur enkelt kan det va att ha hund?????

jag har redan tagit fram påslakan o handduk så packningen går fort! pyamasparty hos uccapucka på lördag kväll! jag Doris o Ucca! kräver inga större klädombyten.

nej! en dusch på det här nu så är det jobb 10-16 som väntar! tingeling!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se