Direktlänk till inlägg 11 oktober 2011

Tisdag....

Av anette wallin - 11 oktober 2011 17:56

Japp då va den helgen som bortblåst! det går fort när man har kul!

Fredag efter middag och bad av hund drog jag till Sundsvall och Uccapucka!

Hon hade dukat upp med en massa godsaker i v-rummet och Doris som fick en egen soffa på golvet och vi slappade till rejält framför tvn!

Ett par flaskor vin senare och magen full av en massa snask somnade jag sött på soffan.(jo då vi bäddade ut den först och jag var inte ensam om de 2 flaskorna!)

9.30 på lördags mogonen åkte jag till Gärdehallen för dagens utställning, Att bo på Hotell Ucca är inte fy skam, självklart hade värdinnan släpat sej upp och fixat frukost buffé innan jag drog i väg....

Excellent sa domaren.... jag tycker ju att hon är bäst! men men det är ju tyvärr han som bestämmer (och det betalar man för....)

efter utställningen som även besöktes av min bästaste lillebrolla o hans hannapanna drog jag i väg till bergsåker o till ett ridhus där vi på söndagen skulle ha specialutställning för alla vinthundar...

Vi var 4 st (av alla medlemmar) som hade möjlighet att hjälpa till att bygga ringar fördela priser mm mm 19.45 åkte jag tillslut hem till "hotellet" igen och självklart stog maten på bordet!!!

En LJUVLIG kycklinggryta med en lika underbar sallad till och ett kallt gott vitt vin! det satt bra! slapp framför tvn och tidigt sänggående fick bli kvällens melodi!

En ännu tidigare söndag och en ännu tröttare värdinna klev än en gång upp och servade frulle! i dag fick jag DESSUTOM smoothie!! LYX!

inte konstigt jag hade gått upp 1.5kg


Excellent även på söndagen men den domaren kostade på oss ett CK jag vart 3a i klassen (7 st) men oplacerad i bästa tik gruppen.....

jo just det! på lördagen vart Doris kille som hon skall paras med Bästa hane!(BIM)


kom hem lagomt till middag... pizza.... cola o glass...... denna helg gick verkligen i kolhydratens tecken! men ska man fuska är det lika bra att göra det ordentligt!


Måndag!  lång skogs prommis med lyckliga hundar! CoolaOla kommer och fixar frillan som första kund sedan har jag fullt hela dagen! ont i fötterna när jag segar mej upp för backen vid 20 tiden....


i dag har det också rullat på, tyvärr dök inte sista kunden upp sånt är tråkigt.... roligare var det när jag gick hem och sulan satte sej och sket och precis när jag plockat upp och stog och knöt skit påsen ropade en kille på mej.....

-Ursäkta!!!!

-Ja?

-Fint hår du har!!! och fina hundar!!!

-Tack! (vinka lite lätt med bajspåsen så klart eftersom den andra handen var upptagen av hundar väskor och allt vad det innebär.....)

-Får jag ta en bild av er???

-eeeeh??? joooaaaa ska väl gå.....men då lägger jag bort bajset.....VARFÖR säger man sådana saker??? varför släpper man inte bara påsjävulen???


Han kom från sundsvalls universitet eller nåt, höll på att göra en bild serie om Ånge så jag lär ju hamna i en rad bilder tillsammans med Tången, Erling och ett tåg.....kul....


När jag kom hem kan man ju lika bra fortsätta på den bra banan..... ringde till Dansken eftersom han har hållt på att jävlas i flera år nu med min balkongdörr jag köpte 14 nov 2008 för 5700kr!!!!! det var ngn fel på den, spänningar eller nåt som i alla fall gjorde att den sprack på insidan och den sprickan har nu efter 3???????!!!!!!??? jävla år sträckt sej över HELA dörren så vi har täckt den med pappskivor!!! snyggt Helglas har förvandlat sej till helpapp.....

han bad mej att fota och maila bilderna omg då vi  kom dit och upptäckte det sagt o gjort.... sen då????

nu lovade han för ett par veckor sedan (efter att ha lovat en herrans massa annat en jävla massa andra gånger)

att glasmästaren skulle få beställa hem ett innerglas (kasset) och byta samt skicka fakturan till Dansken.... jo jävlar! nu vägrar han att lämna ut måttet till glasmästaren!

Vilken jubel idiot!!!

jag tar i af och ringer när jag kommer hem och säger de innermått jag själv mätt fram, då kastar han luren i örat på mej!!! VA????????????????? och han ska vara företagare med kundkontakt???? nä fyfaen! nu är Wallin besviken! TUR vi köpte altandörrarna till köket av Danielssons, ja, det var väl av just den enkla anledningen så klart! hans förlust....

nä nu ska jag ta och ge hundarna middag!

Själv gjorde jag ungnsstekta grönsaker, kyckling filé och en god sås! tingeling!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se