Direktlänk till inlägg 21 oktober 2011

fredag....

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn...

idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)


Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera som gäst rum i Vemdalen det kommer bli skitbra! bara jag får i väg en container och en brädhög som tillhör min kusin... en bomb och en tändsticka kanske?....


i Tisdags var jag med Lenin på grottan! träningsvärken från HELL dök upp redan på natten mot onsdag, satan i gatan! vad har jag gjort hela sommaren?????


Onsdagen fick jag fin främmande från Alnö! trevliga hundmänniskor, vi åt lunch, fikade och han fixa lite frilla också!


tänkte mej ner på gymmet igen på Torsdagen men fick främmande så jag "slapp"...


mer än så händer det väl inte på en vanlig vecka hos mej, ibland....jag hade sparat på allt krut till i morgon då vi skulle ha en olalalalalördag! (jag, coolaola,uccapucka och vera) men nu ligger Vera hemma och sjåpar sej, tror hon är en kille och vill bli ompysslad!!! så vi skjuter på det till februari (då jag har min första lediga helg....)

få se vad jag hittar på i stället.....


ni har väl sett TAKIDAS nya video till YOU LEARN???? den släpptes i dag på expressens nöjes sida (finns på you tube också)


tiden börjar tryta när det gäller att  fixa saker till OMAN RESAN!!! äh, vi kommer att komma dit ändå! tog iaf och beställde lite nya penslar,borstar o svampar i dag, fyllde upp med lite extra piff make up till fotograferingen, detta ska bli så jävla kul!!! GRYMT! nej nu ska jag se hur svenska folket röstar i idol, jag vet sedan uttagningen vilken jag vill ha som vinnare och hon håller än!  tingeling!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt! Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå. han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning ...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Av anette wallin - 11 oktober 2011 17:56

Japp då va den helgen som bortblåst! det går fort när man har kul! Fredag efter middag och bad av hund drog jag till Sundsvall och Uccapucka! Hon hade dukat upp med en massa godsaker i v-rummet och Doris som fick en egen soffa på golvet och vi sl...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se