Direktlänk till inlägg 23 oktober 2011

söndag....

Av anette wallin - 23 oktober 2011 12:52

i går tog jag en 2 timmars prommenad med Lenin det va skönt!

Efter det inväntade jag snabba snickarn som hade varit upp till stugan i Vemdalen för att kolla in vart friggan ska stå.

han fick ritningar o en kaffe sedan vart det duschen o piffning inför middagen som skulle intas hos åsagåsa o forsa.

VILKEN MIDDAG!!! jag är fortfarande mätt!!!! ett par  glas mousserande, läcker förrätt med lax,ruccola västerbottencreme o bröd stavar i citron....vitt vin...

varmrätt med smördegsinbakad fläskfilé innehållande cambonzola o cremefraiche.... potgratäng och sallad....rött vin....

vaniljpannacotta med gömda äppelbitar i kanel.....kaffe o baylies.... ni hajjar va??

killarna spelar spel vi tittar på vovvar så klart(bla)

först frammåt morgonkvisten travar vi hemmåt ingen kunde fatta att tiden gick så fort! men så är det ju när man har kul!

i dag är jag uppe efter 3 timmars sömn, killarna sover ännu.

jag har varit på en kortare promenad, hade hoppats på sällskap så jag lugnar mej lite... ganska skönt att få bestämma över tv kontrollen och se lite repriser faktiskt.

snabba snickaren har åkt upp till vemmis igen ska hämta containern och förbereda! ska bli så kul att få ett gästrum där uppe!

nej,man kanske skulle ta sej ut trots allt.... och liiite hungrig är jag nog...tingeling!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette wallin - 25 oktober 2011 18:09

morgonprommis och världens goaste kaffe! (jo jag fick en ny sändning kaffe till min maskin) I bland är jag precis världens bästa på att steka ägg också! som i morse, då var jag det! Kommer ner på salongen har ett litet tele möte med Tess sedan in...

Av anette wallin - 24 oktober 2011 09:55

morgon prommis, CHECK!!!  bävar inför vintern då jag blir så begränsad i skogsterrängen pga all snö.... jag älskar att vara i skogen och hundarna leker och har det skönt när dom får vara lösa, tur vintern ger annat att se fram mot...   Denna veck...

Av anette wallin - 21 oktober 2011 20:48

veckan lider mot sitt slut.... traditionell fredag med lövbiff,smoothie(ett nyttigare alt till milkshake;0) och popcorn... idol och en fredags rök med Ucca! (fast hon kunde inte komma....;0)   Jag köpte en stuga i dag! en frigga som ska fungera...

Av anette wallin - 17 oktober 2011 09:48

ny vecka..... nya möjligheter! Helgen har vi spenderat i vemdalen, super nice väder och mkt trevligt folk! 2x Huskey (resturang) men vi åt bara ena dagen. Jag o Junior åkte upp på en gång jag slutade på fredagen.Sambo kom senare med lillebror o...

Av anette wallin - 11 oktober 2011 17:56

Japp då va den helgen som bortblåst! det går fort när man har kul! Fredag efter middag och bad av hund drog jag till Sundsvall och Uccapucka! Hon hade dukat upp med en massa godsaker i v-rummet och Doris som fick en egen soffa på golvet och vi sl...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se